Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam do zoo

Od: romule odpovědí: 8 změna:

zdravim,prosim poradte kam do nejbližsí zoo s přítelem...teda takový rande spíše...druhé...jsme z brna,ale do Brna do zoo nechci,tam se mi nelibi, a byla sem tam 100krát...kde je to nejbližžší a nejhezčí,dekuju za typy:))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jeďte do Jihlavy... A pokud nepojedete autem, ale třeba vlakem, tak by to mohl být pěkný výlet s povídáním ... V Jihlavě je hezká a není ani přehnaně velká... Nebo pak ve Zlíně v Lešné, tam je také hezká a stojí za to jí vidět...

hodnocení

2x

mam objete ty moravské zoo a nejlepší se mi líbí Zlín i s prohlídkou zámečku v Zoo

jabraka*
hodnocení

0x

Tak pojeďte do Zlína! google.com/...

Poblíž Kroměříž,Holešov,Slušovice,Vizovice.

JABRAKA

hans*
hodnocení

0x
Jeďte do Ostravy, nádherná zoo

janys79
19.08.18 10:56
hodnocení

0x

Praha

ycizob

Do Prahy jedině mimo sezónu, jinak je to hlava na hlavě. Víc lidí jsem zažil snad jen na plitvických jezerech.

hodnocení

0x

Zkuste do Vyškova, ten dinopark je v sezóně přecpaný, ale ta zoo je fajn.

hodnocení

0x

Co takhle Zoopark Na Hrádečku u Horní Pěny : www.zoonahradecku.cz pak je možnost rphlídky muzea tapiserií nebo fotografií nebo zámek v JH, do Třeboně ,nebo Česká Kanada-Slavonicko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]