Nejste přihlášen/a.
U obvodní lékařky na dvouleté prev. prohlídce jsem šla i na vyšetření krve.Na žádance k vyšetření mi zaškrtnula i kolonku nádorové markry, kde mám výsledky ... 1,0 vedle je napsáno meze: 0,0-4,0 a další výsledek ... 11 a meze 0-25.
Nevíte někdo,znamená to,že když mi naměřili nějakou hodnotu,tak něco není v pořádku? Zítra jdu s těmi výsledky k doktorce.
Hodně se ptejte lékařky a nechejte si vysvětlit všechno, co vás zajímá. V ordinaci každý mlčí jako ryba a sotva vyjde na chodbu, začne se ptát. Udělejte to opačně. Ptejte se lékaře a na chodbě mlčte.
Přesně to chci, bavit se s lékařkou, komunikovat... ovšem z atmosféry v ordinaci vycítíte, že obtěžujete... proč to tak je?
Jistě jsou přetíženi administrativou, chápu... ale já chci probrat své výsledky, konzultovat... nic.. jen telefonicky si zavolejte na výsledek... Máte podobnou zkušenost?
Naše vnučka byla také na dvouleté prohlídce, ale krev jí nebrali, jen malovala sluníčka a kolečka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.