Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Duplikát ŘP mimo místo bydliště?

Od: danuska* odpovědí: 2 změna:

Dd, došlo u mne ke ztrátě řidičského průkazu. Nahlásila jsem to pro jistotu na policii. Ráda bych si nechala vystavit duplikát, avšak jsem nyní v pracovní neschopnosti vedené mimo místo trvalého bydliště. Mohu požádat o duplikát i mimo místo trvalého bydliště? Telefonicky jsem to zatím nezjistila.Děkuji.*srdce*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Od 1.7.2018 platí toto - Novela zákona o silničním provozu přináší změnu také ve vydávání řidičských průkazů. Od 1. července 2018 mohou žadatelé podat žádost o vydání ŘP u kteréhokoliv obecního úřadu s rozšířenou působností, tedy nikoliv nutně tam, kde mají trvalé bydliště.

seznam obecních úřadů s rozšířenou působností včetně důležitých údajů najdete na:

mdcr.cz/...

doplněno 18.08.18 11:37:

jihlava.cz/...

danuska*
hodnocení

tam je prave otazka,jestli i o duplikat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]