Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci přejít k VZP - váš názor a zkušenosti

Od: elasan odpovědí: 4 změna:

Chci se zeptat, ohledně zdravotních pojišťoven.Jaká je nejlepší zdravotní pojišťovna z hlediska úhrady zdravotné péči lékařům či zdravotnickým zařízením z vašich zkušeností?

Resp. s OZP měl lékař problém a nechtěl mě vzít, s VZP třeba v pohodě, ať už vaše zkušenosti či vašich známých. Nebo třeba můj lékař rozvázal s pojišťovnou smlouvu?

Nikdo bohužel neví, kdy vážně onemocní a dobrá pojišťovna mu může trochu pomoci.

Zcela pominu různé preventivní programy, které jsou sice příjemné, ale v těžké životní situaci ( vážná nemoc), má člověk opravdu jiné starosti a pár korun určitě člověka navíc nevytrhne.

Jsem aktuálně u VoZP a plánuji přechod K VZP, neboť jeden můj lékař má s VoZP problémy a druhý mi doporučuje VZP. Jinak jsem poměrně nákladný klient, chodím k několika lékůřům, beru poměrně drahé léky a moje náklady na rok jsou hruba v rozmezí 70 000 - 95 000 Kč ročně.

Díky za názory a příběhy.

Zajímal by mě i názor třeba konkrétního pracovníka ze zdravotnictví,třeba lékaře či sestry, jak mají s jakou pojišťovnou zkušenosti a jak se s ní dá domluvit.

Díky za názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, jako pacienta mě nezajímá, jaký je vztah lékaře a zdravotní pojišťovny, resp. jestli ho dobře platí - není to moje věc. Já jsem u VZP, protože je největší a nemusím mít obavu, že lékař či zdravotnické zařízení s ní nemá smlouvu (naprostá většina lékařů ji má jako základ). Takže, s VZP nemám nikde žádný problém. A mimochodem, ten dojem, že je málo ohodnocen, má každý pracovník ve zdravotnictví. Zdravím!

111®
hodnocení

0x

já jsem u 211 a spokojenost, od VZP jsem odešel...a nelituji, ale nejjednodušší je si zjistit se kterými pojišťovnami lékaři spolupracují a pak se rozhodnout.

hodnocení

0x
Sice píšeš že zcela pomíjíš programy rozšířené péče ale moje zkušenost je taková, že když přijedu do lázní jako klient 211 mám vždycky oproti pacientům od VZP nějakou procedůru navic. Když jsme se ptali proč , tak nám bylo řečeno že naše pojišťovna lip platí.

pb®
hodnocení

0x
Jsem u OZP, pojišťovnu stojím ročně čtvrt milionu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]