Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je největší antikvariát v Praze?

Od: milanp® odpovědí: 6 změna:

Jaký je nejlepší, nebo největší, antikvec v Praze, kde bych nakoupil i časopisy?

Děkuji mnohokráte.;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Ano Aurora ve Spálené je velký antikvariát a pak ještě antikvariát v Dlážděné. A naproti přes ulici antikvariát Arco.

doplněno 18.08.18 07:23:

Ještě jsem si vzpoměl na antikvariát Čejka na Lužinách.

still10k*

Jsem nedávno koukal, že Arco v Dlážděné ulici je nějaký pobouraný, snad zrušený, nebo přestěhovaný, nevím.
Zajímavé informace o pražských antikvariátech jsem našel tady: antikvariat.borec.cz/...
Časopisy by mohli mít v antíku na Smíchově: antikvariat-smichov.cz/...

Od té doby co vlaky dlouhodobě nejezdí na Masarykovo nádraží, tak se tam nevyskytuji, ale teď jsem našel na netu, že Arco sídli na adrese Jeruzalémská 10/956 a také Bělehradská 69.

vilik*
hodnocení

3x
Používám Muj-antikvariat.cz, který najde příslušnou knihu v obchodě, kde je zrovna skladem.
Problém je trochu poštovné, ale v případě dostupnosti v některém z pražských antikvariátů by tento problém odpadl.
Výhoda je, že v některém obchodě můžete sehnat stejné zboží levněji a v lepším stavu, a tedy nejste nucen buď naprázdno objíždět a nebo brát všechno v jednom obchodě.

drazzliarap
hodnocení

2x
Knihkupectví a antikvariát Aurora

iz*
hodnocení

0x

Jaký by asi tak mohl být? Přece nejlepší a největší... Který? → Viz předchozí odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]