Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevšímala bych si žádných pomluv. Vztah se týkal jen vás dvou a pokud se cítí jeho rodina dotčena, že jste se rozešli, je to jejich problém, ne Váš. Ono také záleží na bývalém příteli co své rodině řekl a pokud pomluvy nijak neusměrňuje právě on, Vy s tím neuděláte nic. Vy sama dobře víte kde je pravda a lidi holt nepředěláte. Dejte tomu čas, snad si brzy najdou na pomlouvání jiné téma.
Nijak, Moniko. Nemůžeš mluvit s každým, u koho Tě pomlouvali. Vykašli se na to. Kdo vás oba zná, tak ví, kde je pravda. A kdo vás nezná, ten stejně bude věřit čemukoliv. Ono je to časem přejde. Možná jenom můžeš požádat expřítele, aby s nimi promluvil. Ale třeba ani to nepomůže... Přeji hezký den, který si nenech kazit podobnými "hloupostmi"
@monika - Podle jeho rodiny jsem byla vždycky ta, která ho změnila k lepšímu (začal se více učit, plnil povinnosti, neopíjel se a tak podobně)... ale teď o mě šíří pomluvy.
Jestli se synek vrátil k předchozímu způsobu života, tak se nedivte. Snad si nemyslíte, že budou špatně mluvit o něm - i kdyby kašlal na povinnosti a byl pod vlivem denně - přece kdybyste se s ním nerozešla, tak...
Už jen ten nadpis! Ať si rodina bývalého ex dělá, co chce! Mně už se to snad netýká! S bývalým přítelem bych si maximálně popovídala v Kauflandu - je snad bývalý, ne? Takže by mi to bylo úplně jedno. Ovšem pokud jste z dnešní generace mladých, kteří jezdí s ex na dovolenou, pravidelně chodí asi 5 let po rozchodu na kafe - a pak se diví, že si nemůžou najít nového partnera nebo ještě jdou dál - přátelé s bonusem, tak vám není rady a upřímně vás lituji. Na vaši otázku se nedá jinak odpovědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.