Nejste přihlášen/a.
Další mladá a neklidná ..a řešící hovadiny o ničem. Opět klasika dnešní mladé generace. Co pořád řešíte takové blbosti? No tak jste se ožrala, měla se z toho vyspat a nikomu nic nepsat. Teď budete hloubat o něčem, co nemá cenu. Jenom mi povězte, proč dnešní mladí lidé musí každý prd hned někomu napsat, nejlépe co nejvíce lidem. Ono je takové přísloví, někteří lidé mluví, protože mají co říci, většina ovšem mluví jen pro to, aby vůbec něco řekla.
"Když se na mě nezlobí..tak proč mě psala že by mě nejraději nafackovala?"
No zřejmě proto, že jí s takovou pitomostí obtěžujete. A dokonce opakovaně.
Z dotazu je zřejmé, jak se má dnešní mládež dobře, když má čas řešit tak "závažné" problémy.
Ještě dodám, že "facka" je jeden úder dlaní (případně hřbetem ruky), kdežto "nafackování" je několik takových úderů, těsně po sobě jdoucích.
Facka jedna, nafackování obvykle aspoň 2 - každá na jednu tvář.
Zlobit se znamená vlastně být naštvaná. To vaše kamarádka zřejmě není, může být rozčarovaná, zklamaná (takové to hmm a pff, co si člověk dělá pod fousy a přitom kroutí nevěřícně hlavou). Vy jste jí ještě k tomu tím profackováním nahrála, takže, jak už tu řekli skoro všichni, omluvte se a přestaňte se v tom babrat.
Prostě vyjádřila svůj postoj k tvému opileckému extempore Tvými slovy. Mělo to znamenat: tak tohle ne, nelíbí se mi to, ale stalo se a zpátky se to vzít nedá, sama si škodíš, jdi do sebe... Dobrá kamarádka.
Zkuste se více zamyslet nad větou Vaší kamarádky, kterou Vám napsala: Ty sama jsi za sebe zodpovědná a musíš vědět, co a proč děláš. Pokud se chováte nezodpovědně, pak si nafackujte, v tom s Vámi kamarádka souhlasí. Je to na Vás, ne na ní jak se chováte.
Jinak facku chápu jako jeden úder dlaní do tváře, nafackování chápu jako proplesknutí z každé strany (aby se člověk probral, vzpamatoval).
Asi jste udělala nějakou blbost, ke které jste s před ní přiznala. Sama jste jí řekla, že byste si za to nejraději nafackovala. A ona odvětila, že jo, že i ona to tak vidí. Tím to mělo skončit. Jenomže Vy se v tom vrtáte a hledáte souvislosti, které neexistují. A to je fakt na pár facek...
Pomyslných facek. Samozřejmě. Tak si je uštědřete a bude to OK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.