Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je rozdíl mezi fackou a nafackováním?

Od: anonymka odpovědí: 11 změna:
Mezi fackou v hádce ..nebo souslovím já bych ti nejraději nafackovala. Facka .múže být v afektu..ale když vám někdo napíše ..že by vám nejraději nafackoval myslel to vážně?
Co se pod tím ukrývá?.
Včera jsem se hrozně opila a napsala to starší kamarádce..pak jsem ji nepsala ..že bych si nejraději nafackovala.Ona my odepsala že to jsem schodnem..že by mě nejraději taky nafackovala..pak jsem ji napsala jestli se na mě zlobí..odepsala Nezlobím, jen jsem ti napsala, že bych ti taky nejradši nafackovala... kdybych se zlobila na tebe, zlobila bych se tím pádem i na sebe. A musela odpustit sobě i tobě, takhle to dělat nemusím, protože to mnou jen prošlo a více se s tím nebudu zabývat. Ty sama jsi za sebe zodpovědná a musíš vědět, co a proč děláš...toto nechápu. Jak to kamarádka myslela. Když se na mě nezlobí..tak proč mě psala že by mě nejraději nafackovala? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Další mladá a neklidná ..a řešící hovadiny o ničem. Opět klasika dnešní mladé generace. Co pořád řešíte takové blbosti? No tak jste se ožrala, měla se z toho vyspat a nikomu nic nepsat. Teď budete hloubat o něčem, co nemá cenu. Jenom mi povězte, proč dnešní mladí lidé musí každý prd hned někomu napsat, nejlépe co nejvíce lidem. Ono je takové přísloví, někteří lidé mluví, protože mají co říci, většina ovšem mluví jen pro to, aby vůbec něco řekla.

hodnocení

6x

"Když se na mě nezlobí..tak proč mě psala že by mě nejraději nafackovala?"

No zřejmě proto, že jí s takovou pitomostí obtěžujete. A dokonce opakovaně. *zed*

Z dotazu je zřejmé, jak se má dnešní mládež dobře, když má čas řešit tak "závažné" problémy.

Ještě dodám, že "facka" je jeden úder dlaní (případně hřbetem ruky), kdežto "nafackování" je několik takových úderů, těsně po sobě jdoucích. *frajer*

myska*
hodnocení

2x

Facka jedna, nafackování obvykle aspoň 2 - každá na jednu tvář.

Zlobit se znamená vlastně být naštvaná. To vaše kamarádka zřejmě není, může být rozčarovaná, zklamaná (takové to hmm a pff, co si člověk dělá pod fousy a přitom kroutí nevěřícně hlavou). Vy jste jí ještě k tomu tím profackováním nahrála, takže, jak už tu řekli skoro všichni, omluvte se a přestaňte se v tom babrat.

iz*
hodnocení

0x

On je rozdíl hlavně v tom, že Vám to kamarádka nenapsala sama od sebe (to nejspíš napsala něco jiného), ale že se chytla toho, co jste jí "přihrála" Vy.

Omluvte se kamarádce a dál to neřešte, nikam byste se nedobrala. (A příště méně pijte.)

liska5
hodnocení

0x

Prostě vyjádřila svůj postoj k tvému opileckému extempore Tvými slovy. Mělo to znamenat: tak tohle ne, nelíbí se mi to, ale stalo se a zpátky se to vzít nedá, sama si škodíš, jdi do sebe... Dobrá kamarádka.

anonymka
hodnocení

Ale ona se nezlobila na mě ..vlozeno do textu její slova ..tak právě to nechápu
liska5

Nesouhlasí s tím, ale nezlobí se.

Uzavři to, nebo se budeš věčně koupat ve slovíčkách a v doměnkách.

hodnocení

0x

Schvaluje návrh nafackování, na to není potřeba zlobit se, prostě se jí ta myšlenka líbí. Navíc to je celkem pozitivní, protože nafackování nemívá vážné následky (vijma pádu hlavou třeba na obrubník, nebo poškození sluchu v určitých případech)

hodnocení

0x

Zkuste se více zamyslet nad větou Vaší kamarádky, kterou Vám napsala: Ty sama jsi za sebe zodpovědná a musíš vědět, co a proč děláš. Pokud se chováte nezodpovědně, pak si nafackujte, v tom s Vámi kamarádka souhlasí. Je to na Vás, ne na ní jak se chováte.

Jinak facku chápu jako jeden úder dlaní do tváře, nafackování chápu jako proplesknutí z každé strany (aby se člověk probral, vzpamatoval).

janys79
hodnocení

0x

Nafackovat může například trenér vzpěrače na soutěži těsně před výkonem. "Propleskne" ho zleva zprava, aby ho nabudil k zvednutí činky. A facku může dát žena dotěrnému chlapovi. A u nás ve škole jsme (před r. 1989) dostávali od jedné paní učitelky "mateřské pohlazení".

hodnocení

0x

Asi jste udělala nějakou blbost, ke které jste s před ní přiznala. Sama jste jí řekla, že byste si za to nejraději nafackovala. A ona odvětila, že jo, že i ona to tak vidí. Tím to mělo skončit. Jenomže Vy se v tom vrtáte a hledáte souvislosti, které neexistují. A to je fakt na pár facek...

Pomyslných facek. Samozřejmě. Tak si je uštědřete a bude to OK ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]