Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trestní bezúhonnost na zbrojní průkaz

Od: pepavan odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám v plánu udělat si zbrojní průkaz ale mam trochu obavy z ,,trestní bezuhonnosti". Kdysi jako nezletilý u mě našli policiste pri prohlidce flašku vodky ale zadny alkohol jsem nenadychal jen jsem ji mel v batohu
Myslíte že mi toto napsali do trestního rejstriko nebo jsem stale ,,trestně bezúhonný?
Budu moc rád za jakekoliv odpovedi dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

To myslíte vážně, že Vám policie to trestního rejstříku napsala "nesl v batohu lahev vodky"?

Pokud ano, tak bych Vám zbrojní průkaz nedal, ale ze zcela jiného důvodu..

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, nemusíte mít obavu - trestní rejstřík máte čistý a tento "incident" nebude mít na získání zbrojního průkazu vliv. Zdravím!

doplněno 17.08.18 03:50:

Upřesním - trestní rejstřík máte čistý, pokud jste nebyl trestán soudně (a to byste si snad pamatoval).

hodnocení

0x

Mám obavu, že nikdo z rádců není majitelem křišťálové koule, která by mu umožňovala nahlédnout do Vašeho rejstříku.

Pokud chcete mít jistotu, můžete si nechat udělat výpis.

Nebo to nechte na PČR... ta rejstřík lustruje v případě, že podáte přihlášku ke zkoušce odborné způsobilosti. Pokud tam budete mít nějaký záznam, tak Vám žádost zamítnou.

majsterjoe*
hodnocení

0x
Trestní rejstřík není nějaký arch papíru, kde si policajti píšou co chtějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]