Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhat sedmicku?

Od: magda* odpovědí: 5 změna:
Dobry den chci se zeptat. Jsem po vytrzeni sedmicky se zanetem v pravo dole. Zubar mi nasadil antibiotika. Mam silenou fobii a on mi chce trhat jeste sedmicku vlevo. Nemohl se opravit diky opuchle puse. Ve zprave bylo ze mam nemoc zubni drene a Perianalnich tkani to se musi taky hned trhat? Kdyz uz teda musi kdy se muze trhat dalsi vadi to pres antibiotika. Pry muzu mit to same zase opuchlou pusu. Uz ne znova sesti denni zubar v dobe dovolene a je po me

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@magda - ze mam nemoc zubni drene a Perianalnich tkani
To jste se asi spletla, ne?

Doporučuje-li váš lékař odstranění zubu, pak vychází (nebo by měl) z vašeho zdravotního stavu - samozřejmě máte právo odmítnout, ale nechte si předtím vysvětlit, co můžete očekávat.

liska5

*zmateny* Dřeň je v zubu a periodontální je tkáň kolem.

16.08.18 13:40

No právě ;)

liska5
hodnocení

0x

Naopak, dokud Vás antibiotika kryjí, tak je to lepší.

Jinak se dejte na zdravou stravu. Zeleninové saláty, mandle, ořechy, kyselé zelí, česnek,cibule, kefír, cereálie, luštěniny..A kupte si Lactobacily a B komplex, když berete antibiotika, která Vám sice poléčí zánět v ústech, ale zároveň poškodí mikrofloru ve střevech. Sedmičky dole mají souvislost s plícemi a potažmo se střevem. Pokud jste kuřák, využijte situace a zkuste s tím skončit. Přečtěte si něco o očistě střeva. Zvednete si imunitu a ubyde zánětů v těle.

iz*
hodnocení

0x

Magdo, lékaři, který zná stav Vašeho chrupu nevěříte a míníte se radit s laiky, který jej neznají? Máte-li pochybnosti (na což máte právo), objednejte se na konzultaci k dalšímu zubaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dren v zubu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]