Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkrácený úvazek

Od: alenah odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer.Pracuji v řetězci Tesco již 5 let.Po tuto dobu jsem pracovala noční směny v "chlazeném" úseku (jogurty,maso apod.) a spolu se mnou tu byly čtyři kolegyně(tři propustili a zůstali jsme na stejnou práci dvě-nikoho dalšího přijímat nebudou ani brigádně).Všechny na plný úvazek.Před dvěma měsíci jsem si nechala úvazek zkrátit ze 160 na 137 hodin.Od té doby mi jsou hodiny rozepsávány na každý den v měsíci (třeba i 2-3 hodiny denně).Jelikož dojíždím autobusem (30 minut jízdy) tak je to pro mě docela problém.Ono jít 1 Km pěšky na autobus o půlnoci a míjet všelijaké vagabundy nebo někde čekat nic moc.Vím že se s tím nic dělat nedá.Byla má hloupost věřit slibům vedoucí že mi uberou pouze dny v měsíci.Chtěla jsem se zeptat jak je to třeba jinde...jak jinde rozepisují směny při zkráceném úvazku.Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

0x

Třeba u nás je to na domluvě. Mám lidi co mají úvazky 2,4,6,7 a 8 hodin. Samozřejmě, že nechci, aby ty dvouhodinovky chodili každý den. To by se snad ani nevyplatilo.

S každým mám pohovor a snažíme se navzájem si vyhovět. Vaše vedoucí si vás jako zaměstnance asi moc neváží.

Mmch. taky se jedná o obchod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]