Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti a názory na OVB a UP

Od: smokingman* odpovědí: 2 změna:

Dobrý Den. Chci se zeptat, jaké máte pracovní zkušenosti s ,,OVB" a jinými podivnými společnostmi?

Taky by mě nejvíc zajímalo, proč tam ,,pracák" posílá lidi na kurzy, když vědí , že to stejně bude dělat 1 z 1000.

Nebylo by lepší aby ,,pracák" posílal lidi na takové kurzy kde by mohli uplatnit své vzdelaní, a popř. praxi?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Na otázku, proč ÚP lidem nabízí kurzy od té které firmy, Vám může odpovědět jenom ÚP.

Mně ale nepřijde moc pravděpodobné, že by nabízel (máte nějaký odkaz?) kurzy od OVB, protože u OVB nejde o práci, nýbrž o podnikání.

Ke kurzům:

ÚP nabízí rekvalifikační kurzy uchazečům o zaměstnání, kteří se svou kvalifikací nemohou najít zaměstnání. Přijde mi zbytečné nabízet lidem tu kvalifikaci, kterou už mají, a s níž se jim nedaří najít uplatnění.

K renomé OVB a podobných firem: Je pravda, že má OVB např. v Německu celkem dobrou pověst, ale u nás tomu tak není. Důvody vypisovat nebudu, jsou snadno k dohledání.

hodnocení

0x

OVB není podivná společnost, ale renomovaná mezinárodní finančně poradenská společnost. Které jsou ty "jiné" podivné společnosti?

Na vaše další otázky by bylo lepší se zeptat přímo na "pracáku". A mimochodem, proč by měl ÚP posílat lidi na kurzy, "kde by mohli uplatnit své vzdelaní, a popř. praxi", když ti lidé už v oboru vzdělání a praxi mají? Tomu nerozumím ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]