Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat jak je to s prací o víkendu a když na neděli připadá noční. Ve výplatní pásce mám kolonku sob.,ne.,sv., a celkový počet hodin je 54,5. Z toho vím, že jsem šel 2x ve svátek a 6x o víkendu a z toho byli 2 dny neděle. Máme placených 7,5 hodiny aneplacenou přestávku 30 minut a jak se snažím sebe víc nemůžu se k čísli 54,5 vůbec dostat... jedině pokud by se něděle od 22 hodin kdy mi začíná pracovní doba počítala za 4,5 hod..
Díky za vysvětlení.
To je za červenec? Můžete sem vložit naskenovanou výplatnici se znečitelněnými osobními údaji? Noční směny byly všechny nebo jenom ty dvě z neděle na pondělí?
Celkem jste odpracoval 8 osmihodinových směn?
Máte právo na vysvětlení výpočtu mzdy, předložení veškerých podkladů, na jejichž základě Vám byla mzda vypočtena a na kopie těchto podkladů na náklady zaměstnavatele. → Poradila bych obrátit se na nadřízeného nebo na mzdovou účetní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.