Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplatní páska

Od: pavel1256 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat jak je to s prací o víkendu a když na neděli připadá noční. Ve výplatní pásce mám kolonku sob.,ne.,sv., a celkový počet hodin je 54,5. Z toho vím, že jsem šel 2x ve svátek a 6x o víkendu a z toho byli 2 dny neděle. Máme placených 7,5 hodiny aneplacenou přestávku 30 minut a jak se snažím sebe víc nemůžu se k čísli 54,5 vůbec dostat... jedině pokud by se něděle od 22 hodin kdy mi začíná pracovní doba počítala za 4,5 hod..

Díky za vysvětlení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

nemá být prvotní dotaz na mzdovou účtárnu? Snad odevzdáváte a podepisujete nějakej výkaz práce ne? A to musí sedět

iz*
hodnocení

0x

To je za červenec? Můžete sem vložit naskenovanou výplatnici se znečitelněnými osobními údaji? Noční směny byly všechny nebo jenom ty dvě z neděle na pondělí?

Celkem jste odpracoval 8 osmihodinových směn?

Máte právo na vysvětlení výpočtu mzdy, předložení veškerých podkladů, na jejichž základě Vám byla mzda vypočtena a na kopie těchto podkladů na náklady zaměstnavatele. → Poradila bych obrátit se na nadřízeného nebo na mzdovou účetní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]