Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah - komunikace,občas nevím

Od: redos odpovědí: 11 změna:

7 měsíců co jsme spolu ... Někdy je to opravdu krásné někdy méně jak řekla ona ...

A to je ono ... řekla /říká ... Většinou spíš o našem vztahu jen mluví a mě už to moc nebaví ...

Chybí mi tam ta láska co ostatní holky svým klukům dávají ... Už jsem jí i řekl že mi chybí to že mě někdo jen tak políbí, obejme a tak podobně a že chci taky lásku dostávat ne jen dávat ale přijde mi jak kdybych nic neřekl ... Pořád je to stejný skoro všechno dělám já ona většinou jen napíše jestli přijdu a pak něco dělám jen si tam připadám jak kamarád ...

Objímání když se loučíme a to že si říkáme miluju tě ... + líbání které vždycky začínám já ... 3 věci co nás odlišují od kamarádů ... Dokonce i její mamka se jednou ptala když jsem přišel "A pusa nebude? " ...chtěl bych ale když se s ní začnu bavit o tom proč mě sama nepolíbí ... tak neví a naposledy mě sama objala jen tak asi před měsícem

Občas se vidíme každý den a občas bývají takové 2 denní pauzy kdy nevím jestli se ještě uvidíme nebo ne ... Ale většinou za to může ona protože já si čas bez problémů udělám ale ona na to nějak zapomíná že jsem to řekl ...

A pak slyším že se jí mamka ptá jestli přijdu/proč nepřijdu ... Fakt občas nevím co s ní

Jinak je moc hodná, krásná a moc ji chci ale občas je to s ní těžký že se s ní ani mluvit nedá protože na polovinu věcí řekne nevím

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Asi je trochu zakřiknutější a je to holt její povaha. Možná se to časem zlepší a možná taky.
Pokud jí máte rád, tak vám nezbývá nic jiného, než jí brát takovou, jaká je. Pokud se jí budete snažit za každou cenu změnit, aby dělala něco, co jí není přirozené, tak si jí akorát odeženete od sebe.
Také je jí teprve 17, takže budete její možná první nebo jeden z prvních vztahů, holka je ještě v tomto nezkušená.
Být vámi, tak to neřeším a beru jí takovou, jaká je. Jistě vás má ráda, jen to neumí dávat tak najevo jako vy. A pokud vám to opravdu tolik vadí, tak se holt musíte kouknout po jiné, po takové, co to má jako vy.

chachn
hodnocení

0x

kolik vam obema je?

je tezke byt ve vztahu, kde je zamilovany pouze jeden. ze vam to rika, jeste nic neznamena, kor u mladych holek.

mozna ma vice podobnych kamaradu jako jste vy. takovy upirek no. citove prazdna a kompenzuje si to laskou druhych. sama mozna dost nestastna, ale jeste ne tolik vyzrala, aby sama se sebou umela pracovat a neuvedomuje si tak, co druhym svym chovanim cini. hlavne proto, ze techto hlubokych citu neni sama schopna.

redos
hodnocení

Mě 18 jí skoro 17

O tom že mě miluje moc nepochybuji protože máme za sebou "rozchod" (trvalo to asi den ) a byla z toho docela nešťastná stejně jako já ..

Třeba když byli na 5 dnů pryč tak z toho byla taky smutná podle toho co říkala její mamka ...

A o tom že by měla víc kamarádů dost pochybuju protože než jsme se poznali tak byla dost zakomplexovaná a ještě to tam docela je ... Ani moc lidí nezná max ze školy a tam jich moc není

Jen to že píše Moc tě miluju a nechci tě nikdy ztratit ani nevím co bych si bez tebe počala ... Tak její chování na to moc nesedí

chachn

jsi mladej a tim i naivni. samozrejme muzes mit pravdu a moc ti to preju. kdyz ti ale reknu, ze jsem mel v mladi uzasnou krasnou a chytrou holku, ktera byla hrozna chudinka, co ji nikdo nechapal a kazdej ublizoval... hrozne jsem ju miloval, jeden cas denne dojizdel na psychinu, kde byla na pozorovani, kdyz se mi pak dostal do ruky jeji denicek (sama mi ho dala - doted jsem to nepochopil) nestacil jsem valit ocima. ctyri dalsi mela *haha* *uf*

to ze vam jeji matka neco rekne, tez neznamena nic, nemusi ji rikat pravdu. tezko sve matce rekne, noo jsem nestastna, protoze mi chybi lojzik... taky pepa s marou... a honza asi nejvic *haha*

a i kdyz by se ji to urcite nelibilo, rozvedte jeji komplexy

redos
hodnocení

To že nikoho nemá to vím jistě protože většinu času tráví doma nebo s rodiči ... A na FB má jen pár kluků z toho jsou všichni spolužáci ..

A sama mi ukazovala jak jí psali asi 2 ale ona neměla zájem ...

A přitom když jsem jí poprvé objal tak si sama řekla takhle né a ukázala mi to jak se jí to líbí ... I když se občas bavíme tak mluví docela dost a nemá problém mi říct co jí vadí tak já nevím proč v něčem zakřiknutá je a v něčem ne

chachn

pokud tvrdis, ze to vis jiste, jsi nejspis stalker... znas osobne jen lidi, ktere mas na FB?... prece ti nebude ukazovat konverzaci s klukem, o ktereho zajem ma... ale uz toho nechme...

jeji komplexy budou klicem k jejimu "podivnemu" chovani, ty vsak nerozebiras...

ja v tobe nechci vyvolavat pochybnosti, jen je dobre byt pripraven na vsechno ;)

redos
hodnocení

Její komplexy jsou hlavně ze vzhledu a z toho že neumí moc komunikovat ...

Říkala že předtím než mě potkala tak občas brečela kvůli tomu že ji nikdo nechce a tak

hodnocení

0x

@redos - Jen to že píše Moc tě miluju a nechci tě nikdy ztratit ani nevím co bych si bez tebe počala ... Tak její chování na to moc nesedí
Buďte rád, že aspoň píše - to je první krok. Někdo holt přijde poprvé k hluboké řece a bez rozmýšlení do ní skočí, jiný začne opatrným namočením palečku - a třetí u toho smočení i skončí :) Z nikoho nedostanete to, co v něm není.

hodnocení

0x

Mimo jiného, i toto jste zde již řešil. Myslím, že sám dobře víte, že o Vás nestojí, jen si to nedokážete přiznat. City ani touha se nedají vynutit. Respektujte ji a najděte si vztah který Vás bude bavit a děvče, které Vám bude Vaše city a něžnosti oplácet ochotněji.

redos
hodnocení

Já ji nechci změnit... Jenže když se ji zeptám jak to chce tak řekne nevím ...

Kdyby řekla že má radši když všechno začínám já tak s tím nemám problém ale takhle vůbec nevím co se jí líbí a co ne

hodnocení

0x

Láska bez něžností je jako Sahara. Krásná, ale bez života. *mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]