Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám otázku, poohlížim se po nějakým dobrým seriálu a přemýšlím nad Stranger Things, problém je že nám moc rád horory, vidl jsem sice It nebo Zhasni a zemřeš, ale ty nejhorší scény jsem se díval na zem nebo jinam ale mám otázku, jak moc je Stranger Things strašidelný. Někdo říká, že hodně, někdo že je to spíš pohádka... tak nvm... může někdo z vás objektivně posoudit (kdo to viděl) jak to teda je? Předem díky za příp. odpovědi
Osobně třeba nemám rád horory, které hrají jen na lekačky nebo nechutné scény, ale Stranger Things se mi dost líbil, hlavně tedy první série. Nic hrozného to podle mě není a za shlédnutí to určitě stojí. Možná už jen kvůli zasazení, atmosféře a soundtracku.
Ahoj, seriál jednoznačně doporučuju. Také jsem měla zprvu šílená očekávání, že to nedám a budu se opravdu bát, ale po prvních pár dílech si člověk zvykne a lekačky i očekává. Neřekla bych, že je to úplná pohádka, ale i pokud ti horory nedělají dobře, tak se to dá přežít, už jen kvůli soundtracku, obsazení a atmosféře, jak bylo napsáno výše to určitě cenu má.
Asi před dvěma týdny jsem dosledoval druhou řadu a seriál vřele doporučuji - je to skvěle natočená pocta 80. létům a tehdejším filmům i kultuře. Mě před shlédnutím nejvíce děsila ta partička dětí v hlavní roli, ale byl jsem mile překvapen - hrají líp, než leckterý přeplacený hollywoodský hezounek. Co se "bubáků" týče: jo, je to občas trochu "strašidelnější", zvlášť první série, ale je to takový ten druh napětí, kdy se člověku zrychluje tep při blikání světel, divných zvucích a očekávání neznámého. Když se to pak ukáže v plné kráse, tak zjistíte, že to není zase až tak brutální nebo nechutné jako třeba Věc či některé nepříliš logické krváky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.