Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Caste moceni

Od: monca19* odpovědí: 9 změna:

Je me skoro 50 let a uz asi 5 let se potykam s castym mocenim,na urologii jsem byla asi pred 3 lety a nic nenasli,to same na gynde nic nenasli.Chodim kazdou hodinu,v noci 2-3 za noc.Nevite proc to je?Setkal se s tim nekdo?Otravuje me to zivot.Kdyz vypiju 2 dcl mineralky do pul hodiny musim bezet

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Kolik a jak často pijete?

id
hodnocení

3x

Naučte se cviky na posílené pánevního dna. Na internetu je jich dost. Některé rehabilitační ordinace tohle také řeší.

iz*
hodnocení

2x

Přes internet Vás nikdo nevyšetří.

Tři roky jsou dlouhá doba, já bych znovu navštívila lékaře (případně bych rovnou zvolila jiného lékaře než před těmi třemi roky).

Napadá mne zkusit místo minerálky pít kohoutkovou vodu, případně minerálku ředit 1 : 1 s kohoutkovou vodou. Jak pijete? Bylo by lepší pít více tekutin v průběhu dne a večer (před spaním) už moc ne.

hodnocení

1x

Doporučila bych si nechat udělat odběry krve na zjištění hladiny glukózy (cukru) v krvi.

hodnocení

1x

Hezký den,

můžete mít zvýšenou hladinu cukru v krvi,nechala bych si udělat krevní test. Pakliže ani tento test nic neprokáže,tak nevím,,co poradit. Sama mám cukr v krvi v pořádku a přitom to mám stejně jako Vy. Pořád lítám,za noc třikrát,přes den taky dost často. Možná je to i tím,že jak jsou horka,tak více pijeme,tudíž více chodíme na wc.

hodnocení

1x

Přesně takto přišla moje kmarádka na to, že má cukrovku. Nevěděla to a pořád chodila v noci na záchod. Pak šla k lékaři a měla jasno. Je mi ale divné, že Vám na nic nepřišli. Normální to určitě není.

koroptev
hodnocení

0x
Nebojte,nejste sama,mne je 18 a přijdu si jak kdybych mela prostatu. U mne je to zapricineno psychikou(z mladších let). Hodne lidi mi doporucovalo zadržovat to,ja na to ale nevěřím a takto to resit ani nechci...zkuste různé caje,slysela sem ze pomáhá brusinka
Hodne stesti at se Vam to zlepsi,vim jak nepříjemné to je

hodnocení

0x

@monca19 - Nevite proc to je?

Nevíme, můžeme jen hádat - podívejte se sem musimcasto.cz/... třeba vám to aspoň v něčem pomůže.

Ovšem máte-li potíže, znova byste si měla zopakovat urologa i gynekologa - za tři roky semohlo leccos v organismu změnit.

hodnocení

0x

Tohle je zajímavé čtení*palec*Nechce se mi to celé opisovat, proto dávám odkaz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]