Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s eshopem e50style.cz? Chtěla bych si tam koupit boty, ale vůbec nevím, jestli můžu věřit, že to opravdu přijde. Neznala jsem ho do té doby, než mi vyjela reklama na Instagramu. Jejich profil měl pouze 500 sledujících, tak mi to je trochu divné. Kdyžtak děkuji za radu.
Zdravím,
šla bych o dům dál.
Webovky vlastní polští MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH, a ti už na svém kontě vroubky mají, sice u jiného shopu, ale i tak -> viz vasestiznosti.
Na Heuréce nejsou žádné recenze. Počet stížností na vasestiznosti.cz bych nebral jako argument, třeba Alza, nebo CZC jich tam má okolo pětiset a jsou to nějvětší a nejúspěšnější eshopy u nás. Většinou neuznané reklamace, chyby v reklamačním řízení, atd.
Ale je zajímavé, že všechny stížnosti na firmu provozující e50style se týkají stejné věci, a to nevrácení peněz při vrácení zboží v zákonné lhůtě a všechny případy jsou skoro jako přes kopírák. I když je takových stížností jen pět, považoval bych za průkazné, že jde o nesolidní firmu, která se nestará o spokojenost zákazníka. Dokonce lidé píší, že s nimi eshop nekomunikuje a telefonní čísla jsou hluchá, což považuji za výrazný varovný příznak.
Já bych tam nekoupil ani tkaničku.
@still10K: Podle mě je nejdůležitější parametr poměr mezi Počtem zákazníků a Počtem stížností. A díky tomu, že Alza má 500 stížností, ale prodaných věcí nejspíš milion, tak je to dost solidní firma. A co si pak myslet o tomto neznámém e-shopu (nejspíš toho prodal dost málo), ale nasbíral už 200 stížností?
to myška: Ten poměr stížností je asi každému jasný, o tom netřeba debatovat. Právě proto jsem psal o tom, že to nelze brát jako argument a Alzu s CZC jsem použil jako příklad.
A jak jste prosím příšla na těch 200 stížností? Já jich tam vidím 5. Něco mi uniklo?
Našla jsem stránku na fb-přes 4100 sledujících facebook.com/... a také znám několik eshopů, které fb nemají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.