Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navázat kontakt s mužem

Od: zamilovana odpovědí: 12 změna:
Ahoj vsem. Chodím na brigádu do cukrárny a v ulici kde cukrárna je,pracuje jeden muž. Setkáváme se na ulici,často po sobe pokukujeme,ale řeč neprobehla. V pátek prisel(byvam v cukrárne sama) s papírkem se svym jmenem a tel.číslem. byla sem úplně v soku,touzila sem po této chvili a opravdu nastala. Udelalo mi to velikou radost a hned sem mu řekla ze se mu určitě ozvu.
Ale ted jak na to. On me jméno nevi. Mam mu napsat neco jako ,,ahoj,ja sem ta a ta,v patek si mi dal sve cislo,nemas chut zajit na kavu?" . Nebo za nim mam dojít spise osobně do jeho práce? Dekuju moc za kazde rady
doplněno 11.08.18 20:52: Doplnuji,ze když prisel,zeptal se na neco ohledně nasich produktů a teprve pote dal papírek a řekl ze pokud budu chtit at se mu ozvu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

max2*
hodnocení

4x

Určitě si domyslí, kdo mu píše, a bude hodně rád, když ti sám to číslo dal... takže já bych to moc nepromýšlel a napsal něco "Ahoj, jsem ta z cukrárny... :)"

hodnocení

2x

Já jsem starší kus a to okecávání dnešní doby fakt nechápu. Když se mi v mládí někdo líbil, tak jsem to na něho hned vyvalila a většinou byl dotyčný v takovém šoku, že na všechno kývl. Já jen koukám, jak sem často píší mladí, kteří jsou se sebevědomím totálně někde a přitom na první pohled jsou všichni OK.

hodnocení

2x

Zdravím. Dal Vám tel. číslo, tak mu nic nepište, ale rovnou mu zavolejte. Pokud o něho máte zájem, navrhněte setkání a domluvte si s ním schůzku. Pokud má i on zájem o Vás, jistě ho projeví v komunikaci s Vámi.

hodnocení

2x

@amo - takhle pres papirek a výzvu k projeveni zájmu je to dost vulgárni zpusob primitiva
Na rozdíl od vás si myslím, že to není až tak "vulgárni zpusob", ale docela chytrý tah - slečna má možnost se rozmyslet a nemusí hned reagovat na případné pozvání a pán neriskuje její okamžité odmítnutí třeba z pouhých rozpaků.

amo
hodnocení

1x
Kdyby mel uroveň, tak se predstavi a neco rekne, takhle pres papirek a výzvu k projeveni zájmu je to dost vulgárni zpusob primitiva, milostive tim dává souhlas k dobýváni, ale mozná to jen chudák jinak neumi :)
Že jo, amo? Taky mi tam něco chybělo v komunikaci z jeho strany. Vy jste na to přišel (a). Aspoň se k sobě hodí. Slečna také neví, co delat.
bp

Možná je nesmělý,ale tazatelce to stejně udělalo radost,že jí dal alespoň takovýmto trochu divným způsobem způsobem na sebe kontakt. Třeba to slečně nevadí,proto se ptá jak mu odpovědět. Možná,až se seznámí,tak mu to potom vytkne,že by radši dostala k seznámení nějakou ústní nabídku.

Nebo se styděl před jejími kolegyněmi. Aby nedrbaly.
smudli*

jojo, třeba se jí ...plachej

hodnocení

0x
Já bych mu spíš napsala. Napište mu, že se s ním chcete sejít a že jste slečna z cukrárny. V práci by kolegové drbali.

bp
hodnocení

0x

Tak mu napište,že pokud bude chtít,ať si přijde vybrat něco dobrého k vám do cukrárny tečka,vaše jméno. Bude vědět,že je to ta z cukrárny,že máte zájem a dále to nechte na něm.

dam®
hodnocení

0x
Kdyby to byl opravdu muž, tak Vás na rande pozval hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]