Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pusa pred i po

Od: romulee odpovědí: 8 změna:
Dobry vecer, mela jsem rande s dvema kluky behem jednoho tydne, jako napopve mi daly pusu pozdravily..pak i na konci mi daly pusu, znamena to ze se jm libim hebo to je jen slusnost? Protoze nejak aktivne nepisi se mi zda..nebo nerekly ze se chcou videt jeste, nebo tak tak vubec nevim... dekuju za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý večer. Pusa na přivítanou, pusa na rozloučenou. Víc bych v tom neviděla, pokud nejeví další zájem o setkání. Někdo to považuje spíše za tu slušnost.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, třeba jim to poradil ten chlapec, se kterým jste byla na rande minulý týden - zkrátka, chlapci v obci už Vás znají, tak se domluví a dělají to stejně. Zdravím!

hodnocení

1x
To že ti nákej kluk dal pusu v podstatě nic neznamená takže si stim nelam hlavu
Ber to dle vlastního uvážení a to dle toho kterej se ti líbí víc tomu se ozvi a s tím si užij
Pokud se ti líbí oba užívej s oběma akorát se stim nikomu zbytečně nevychloubej
Mládí si máš užívat a ne se zbytečně stresovat
Nepíšou třeba proto že se stydí
Napiš jim sama a budeš vědět na čem si

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Polibek zvláště v případě že se vidíte poprvé je třeba brát spíše jako jistá "galantnost" (?), vyjadřují tím že si váží setkání s vámi váží si vás jako ženy, ale nemusí to znamenat nic víc, čili důležité je zda-li se vám pak ozvou nebo ne...

karel556*
hodnocení

0x
Kluci ti daly pusu a pozdravily tě? Tak buď to nebyly kluci"smich", anebo by jsi se měla naučit pravopis.

Karle, ty taky. "By jsi se" - fuj!

liska5

Kájo, Ty by ses měl taky naučit pravopis.- To vysvětluji reakci Satam.

Jinak třeba v takové Francii je to běžné. Kluci políbí holku při setkání, představování i na rozloučenou.

karel556*
Sory "smích", pravda- zameťme si před vlastním prahem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]