Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat pružinu?

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Potřebuju 2 tažné pružiny a nemám ponětí, kde se takové věci dají sehnat. U Břendy sice nějaké pružiny mají, ale žádná mi nevyhovuje.

Kde sehnat pružinu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

2x

p. Schierl z Lučan u Jablonce, nahoře na krojčenku doprava, druhý baráček vpravo. Vyrábí pružiny na zakázku. Jakékoliv.

50.7386197N, 15.2294003E

doplněno 10.08.18 20:10:

No a pak je tu ještě jedna cesta. Udělat si ji sám. Není to vůbec složité. Stačí kus kulatiny příslušného průměru, pružinový drát, dvě prkýnka, svěrák a kleště.

doplněno 10.08.18 20:11:

Teď jsem dokouknul. To jsou pružiny z kempových látkových, židlí?

rv*
hodnocení

1x

Asi najít nějakou podobnou. Nabízí se i od číňanů, jestli to nepotřebujete hned. Třeba i luxusní v nerezu. aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Také přidám nějaké odkazy, co jsem jen tak narychlo našel:

perovna.com/...
pruzinyjpv.cz/...
technicke-soucasti.cz/...

hodnocení

0x

Stavte se v Pérovně Hostivař, pohledáte, třeba najdete *palec*

hodnocení

0x

A na co to je? Hraje tam velkou roli průměr drátu,pružiny...Jestli ne tak s těch odkazů vybrat podobnou,nebo mrknout na nějaký web s pružinama : webareal.cz/... , sodemann-pruziny.cz/...

a jestli nenajdete tak nechat vyrobit v pružinárně perovnausti.cz/... suha-javornik.sweb.cz/... ale cena za 2 pružiny bude *ee*

hodnocení

Díky všem, v té šílené záplavě odkazů *ee* určitě něco najdu. Rozměry, ani provedení nejsou kritické, jen by měly být obě stejné. Pro začátek se stavím v té pérovně v Hostivaři (jak radí Amper). Mám to skoro u baráku ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]