Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba barevným světlem

Od: pt® odpovědí: 12 změna:

Prosím, máte někdo zkušenost s Color therapy? Přístroj /lampa/ s barevnými skly je to dost drahá záležitost. Proto budu ráda za osobní zkušenosti s touto domácí léčbou. Jak se říká tonoucí se stébla chytá, tak rozmýšlím, zda si to /lampu/ mám koupit na moje bolavé rameno.

Bioproton zepter compact III - terapija svjetlom

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Před 15 lety jsem se zúčastnil prezentační akce,kterou pořádali prodejci zdravotnické techniky.Získal jsem tam kompletní dokumentaci takové lampy.Patřím k totálním skeptikům u takových přístrojů.Když jsem si ještě podrobně prostudoval dokumentaci,konstatoval jsem,že když vezmete doma lampičku s normální žárovkou,docílíte stejného efektu,jako s touto zázračnou lampou.

JABRAKA

pt®
hodnocení

No to jsem si právě myslela taky, že bych to zkusila doma s lampičkou, ale tam jsou ty barevná skla. Asi je to jen efekt /placebo/. No je to hrozně peněz. Já už s tím ramenem byla u chirurga, neurologa, ortopeda, chiropraktika a nikdo mi nepomohl. Tak už začínám uvažovat o všem možném. Děkuji za odpověď Jabraka. PT /stařenka/*plac*

mil®

Už jste zkoušela u ortopeda injekci Hyalgan? Mě to zatím pomáhá.

pt®
hodnocení

Už jsem měla třikrát obstřik ramene, žádná úleva. Na rehabilitaci mě dělali ultrazvuk na rameno, ale bodalo to do ramene, tak bolestivě, že jsem to nesnesla. Co mi píchali v obstřiku nevím, ale teď půjdu znovu k ortopedovi a zeptám se ho na ten Hyalgan, děkuji PT /stařenka/ *plac*

mil®

Taky jsem chodil na obstřiky a nic. Tohle zatím funguje, uvidím jak dlouho a s jakým efektem . Jsem půl roku po operaci. Držím palce.

lidus*
hodnocení

2x

Náš 80ti letý otec jí zakoupil na akci, nekřesťanský peníz a na mé rameno to nepomohlo a to jsem svítila denně.Leží to u dědy pod postelí a nikdo to nepoužívá.daleko lepší výsledky mám s mastmi Dolgit, Veral, Koňská masážní.

hodnocení

2x

Zdravím, stařenko ;)Na tuto lampu jsem koukala na výstavě na Černé Louce.*hi* Ujala se mě paní, která mi ji nastavila na moje bolavé, artritické zápěstí. Seděla jsem pod ní předepsanou dobu a snažila se věřit. Moc jsem si přála, aby mi to pomohlo. A nic! *zed*Nebylo by dobře ještě zajít k revmatologovi? Vezme krev a pozná. Ono ta artritida je mrcha veliká, ale revmatolog ji odhalí.*bum*Ale nevyléčí. Fix!*sok* Do ostatních kloubů se mi nastěhuje na nějakou chvíli, ale v zápěstí se nějak udomácněla. Tak jako do vašeho ramene. Upřímnou soustrast *mala*

pt®
hodnocení

babkazov, je mi líto, že máte také problémy, vím, jak to dokáže bolet. Zatím chodím od doktora k doktorovi a jsem jako pokusný králík. Lampu používám v práci, vozí mi ji denně šéfová, tak dnes zkouška po třetí. Také paní Lidka mi našla spoustu recenzí na netu na tu lampu, tak uvidím. PT /stařenka/ :)

A někdo vám napsal rehabilitace? *hi*Když se mi bolest nastěhovala do ramene, tak mi ji fyzioterapeuti vyhnali. A navíc tak, že se nevrátila. Klepu, ať to nezakřiknu. Dávali mi na to lavatherm. Víc nešlo, protože mám několik stentů a to ani magnet, ani elektroléčba nejde použít. A to mi taky hooodně pomáhalo. Před stentama. *jasne*Řekněte si doktorovi a vyzkoušejte!

pt®
hodnocení

Milá babkazov, rehabilitace mi napsal neurolog, ale jakmile mi sestřička přejela přes rameno, nedalo se bodání vydržet. Už jsem dostala zde v poradně radu na fyzioterapeuta, když jsem si ho našla na netu, vyšel mi náš ortoped, ke kterému také chodím, a chystám se na další návštěvu. Dám pak vědět, co se mnou a děkuji všem za projevený zájem. PT /stařenka/ :)

karelxii*

BABKAZOV...Mám též několik stentů a není v čemkoli problém/nevodivé/ zkuste zjistit,z jakého je máte materialu

wea
hodnocení

0x

mamka tuto lampičku používá často a je s ní spokojená. Krásně jí to prohřeje záda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]