Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda na zhnisaný palec

Od: ella* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, špatně jsem si sestřihla nehet na palec a ten mi zhnisal. Doktor mi to vyčistil a poradil mi nehet nadzvedávat, to dělám už tak 10 dní a nevidím žádnou změnu. Na internetu jsem četla že hnis lze vypudit, když si nohy dám do lavoru s vodou, že voda hnis částečne vyplaví, je na tom něco pravdy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Doktor to udělal špatně. Se stejným problémem jsem šel místnímu vyhlášenému chirurgovi, ten mi ten zarostlý a zhnisaný nehet ambulatně (a bezbolestně) odoperoval a za dva dny jsem o ničem nevěděl. Tvůj doktor tě nechá jen zbytečně se trápit.

hodnocení

3x

taky jsem si několikrát v životě takhle vylepšil nehet na noze..nikdy jsem u doktora nebyl.používám na to balsam višněvski-tak to je napsáno na lahvičce-mám ji teď v ruce k dostání běžně v lékárně---no a ten si pomocí špejle..párátka nanesu na to místo,přelepím,převážu a to několikrát za den dle možností..hnis po několka dnech zmizne a pokud tam je nějaké zahnisané místo tak ten balsám je to jak olejíček se dostane všude a místo po pár dnech je čisté...samozřejmě nemohu vědět jakého rozsahu je vaše zahnisání a tudíž to může to hojení trvat i více dnů- ale ten jak se říká višňak mne nikdy nezklamal..

hodnocení

0x

Místo vody bych doporučila teplý odvar z řepíku - ten na hnis zabírá celkem spolehlivě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]