Nejste přihlášen/a.
Takže s přítelkyní jsme 8 měsíců od začátku říká jak už nemůžeme být kamarádi jak by to nešlo a tak ...
Sex zatím nebyl i když na něj mám občas narážky ale shodli jsme se že to má čas ( je jí 16 )
Spousta věcí se mezi náma vyjasnila časem a teď je tu něco co moc nechápu ... Když jsem měl odcházet domů tak jsem ji chtěl políbit (přeci nejsme kamarádi a krom toho že se držíme za ruce a říkáme si Miluju tě jak kamarádi vypadáme) což jsem nakonec udělal a nebránila se na to že jsme se nikdy nelíbali tak to bylo moc pěkný (nevím jak u ní) ...
Teda pokus předtím byl ale to bylo hned na začátku vztahu ale byli to asi 2 vteřiny to nepočítám
No a říkal jsem si jestli jsem to nepodělal... že prý ne ...
Tak jsem to chtěl příště zkusit zase ... Tak se jí ptám : "Teď bys to mohla udělat ty . " "Jestli ano tak to budu brát jako že se ti to líbí a jestli ne tak chci aspoň vědět proč ."
Ona asi po 5 minutách koukání mě objala a prý : "Musíš na mě tak tlačit? " (Já si teda myslím že na ni netlačím)
A potom : "Já mám strach ale nevím z čeho " (To fakt nevím když jsem jí řekl že mi je jedno jestli umí líbat nebo ne když to taky neumím )
Teď přemýšlí a jsem zvědavý co z ní vyleze ... Hlavně jak na FB občas sdílí obrázky s textem kde je třeba : Není důležité kolikrát si řeknete miluju tě ale jak moc to umíte ukázat a dokázat ... :/
8 měsíců chození ale bez líbání a jakékoliv intimity? To jste fakt spíš jako kamarádi, sice asi nejlepší, protože spolu trávíte spoustu času, ale pořád jen kamarádi.
Mluvení je důležitý, zkuste si znovu promluvit, především o tom, co pro vás znamená vztah - mít přítele/přítelkyni. A intimita do vztahu taky patří - líbat se, objímat se, občas se navzájem dotknout, ale vše bez sexuálního podtextu.
Možná má hodně špatné zkušenosti a z nich má pak různé bloky, o kterých je ale třeba taky mluvit, ať oba víte, na čem jste a co nedělat, aby se to nezhoršilo. Jedním z bloků může být například to, že si myslí, že líbání vede k sexu - tím myslím, že když se chcete líbat, tak to znamená, že ji chcete donutit mít sex, nejlíp ještě ten den.
Texty typu: Není důležité kolikrát si řeknete miluju tě ale jak moc to umíte ukázat a dokázat
Takové texty neznamenají líbání a sex, znamenají tu partnerskou rovinu ve vztahu - například půjčení bundy, když je jí zima, utrhnout kytku a dát jí ji (jen tak), nedělat naschvály, vyjít partnerovi vstříc - například ještě se necítí mezi vašimi kamarády, tak ji nebudete brát s nimi do hospody na celý večer, ale třeba jen na hodinku.
Takže souhrnně doporučuju přestat mít narážky na sex - když jste se dohodly, že je čas, tak je ještě čas. Nedávejte žádný podmínky a ultimáta - když ji chcete políbit, tak ji polibte, nenuťte ji, aby začínala ona, když si není jistá. A mluvit.
No blok asi ne když jsem si dělal srandu z některých intimností tak se tomu smála ... A u ní v rodině se o tom baví úplně normálně ...
Já jí pak psal že chci zkusit jen to líbání a nikam dál zajít nehodlám ... Nechci být jako ostatní (i proto se snažím se vším čekat na vhodnou dobu )
A žádné podmínky a ultimáta u nás nejsou ona může říct svůj názor jen bych rád abychom měli vztah vyrovnaný NE že budu všechno dělat já (líbání,chytat ji za ruku... ) chci taky cítit to že mě někdo miluje a NE to jen dávat ... A přeci když ji můžu líbat já a ona proti tomu nic nemá tak může i ona mě ne?
Jinak se max. jen objímáme ... A je zajímavé že když jsme spolu sami tak mě nechá zajíždět rukou pod sukni až k zadku (dělám to jen z vnější strany stehna) a za zadek ji taky občas držím a nevadí jí to (prý to dovolí jen mě) ... Tak nevím
Řekla bych, že bys to měl přestat tolik řešit a užívat si. Když ji chceš pohladit, pohlaď. Když políbit, polib ji. Až si zvykne, že je to mezi vámi normální, tak ti to určitě začne vracet.
Já jsem se taky dost dlouho trápila, že mi manžel strašně málo říká: Miluju tě. Ptala jsem se ho, vynucovala si to... a došlo to tak daleko, že jsem přišla protivná i sama sobě. A pak mi prostě došlo, že on to má jinak. Že on to prostě cítí, ale říkat to nemusí. Ale dokazuje mi to vlastně pořád. Třeba tím, že mi uvaří večeři a pak si ještě po sobě umyje nádobí. Přestala jsem to řešit, já mu Miluju tě říkám tehdy, když chci já. A on mi to odhadem jednou za 3 měsíce řekne taky a já si toho vážím o to víc.
Jó tyhle brašničky, ty to chtějí a přitom nechtějí. Ještě se stydí a bojí. Tak si buď počkat, až dospěje, nebo si najít slečnu starší. To že je sex povolen od 15 neznamená, že je na něj každý v tuhle dobu zralý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.