Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našel by se tu někdo, kdo by mi pomohl s cestou lanovkou na Lomnický štít? Nějak se v tom nevyznám. Všude čtu, že jízdenky si mám koupit předem, ale když se podívám na rezervační server, tak tam žádné takové jízdenky nejsou k dispozici a to se dívám s předstihem 6 dní. Hlavně nechápu, předem se kupují jen ze Skalnatého plesa na Lomnický štít nebo i na tu první lanovku z Tatranské Lomnice na Štart, nebo ta je dostupná i bez rezervace na místě? Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Ani tak mi nejde o nějakou slevu, ale spíš o to se nahoru dostat. Já právě doufám, že když přijdu dva dny předem přímo do Lomnice, že nějaké jízdenky ještě budou. Takže chápu správně, že dole v Lomnici si koupím obě dvě jízdenky na určitý čas (obě zpáteční) a dostanu se přímo nahoru a dolu? Já mám strach i z těch přestupů, že nestihnu přestoupit a jízdenka propadne. Kor když od zastávky Štart se jede nahoru dvěmi lanovkami, které mají rozdílnou kapacitu, ale jízdenka je jen jedna. Jinak děkuji za upozornění na parkovistě, určitě se hodí ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.