Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našel by se tu někdo, kdo by mi pomohl s cestou lanovkou na Lomnický štít? Nějak se v tom nevyznám. Všude čtu, že jízdenky si mám koupit předem, ale když se podívám na rezervační server, tak tam žádné takové jízdenky nejsou k dispozici a to se dívám s předstihem 6 dní. Hlavně nechápu, předem se kupují jen ze Skalnatého plesa na Lomnický štít nebo i na tu první lanovku z Tatranské Lomnice na Štart, nebo ta je dostupná i bez rezervace na místě? Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Ani tak mi nejde o nějakou slevu, ale spíš o to se nahoru dostat. Já právě doufám, že když přijdu dva dny předem přímo do Lomnice, že nějaké jízdenky ještě budou. Takže chápu správně, že dole v Lomnici si koupím obě dvě jízdenky na určitý čas (obě zpáteční) a dostanu se přímo nahoru a dolu? Já mám strach i z těch přestupů, že nestihnu přestoupit a jízdenka propadne. Kor když od zastávky Štart se jede nahoru dvěmi lanovkami, které mají rozdílnou kapacitu, ale jízdenka je jen jedna. Jinak děkuji za upozornění na parkovistě, určitě se hodí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.