Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bušení srdce vecer

Od: kukuricnak odpovědí: 9 změna:
Zdravím uz asi tři týdny mne trápí menší bušení srdce a najednou mi úplně červená kůže takový tecky po celém těle. Stává se mi to většinou jednou za večer a úplně mám pocit horká nejdřív to je na hrudi pak třeba v ruce. Stává se vám to taky? nechápu co to může být trvá to tak 10minut. Tep mám v tu chvíli jako vždy 65-70.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

Lékař asi neříká nic, protože tazatel své (nejen) zdravotní problémy řeší zde a nikoli u něj. Když se podívám na jeho "zdravotní otázky" (Nervozita a špatné vnímání, Mariuhana stonek, Zlomená klíční kost, Rozdílná velikost zornic, Zdravotní problémy?, Stres a fleky, Nateklé nárty, Dušnost od páteře, Bušení srdce večer ...), tak mě napadá jediná odpověď: Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. *nevi*

majsterjoe*

S tím Pelhřimovem opatrně, ať tam tazatel nejezdí zbytečně. Nikdy tam žádné krematorium nebylo. Na druhou stranu, takový výlet mu udělá dobře a hlavně bude mít myšlenky na něco jiného než na kapitoly z domácího lékaře.

iz*
hodnocení

4x

Co říká lékař?

hodnocení

0x

Mela jsem jedno období, kdy mi bušio srdce jako o závod od rána do večera. V té době jsem byla vynervovaná a to bušení byl následek. Dostala jsem "holtr" na 24 hodina, nic špatného neukázal. Pak jsem se uklidnila a přešlo to. Jen na kardio vám zjistí, zda máte srdce nemocné.

hodnocení

0x

Pokud máte puls do 75 / min, pak nejde o bušení. Ale samozřejmě je třeba jít k lékaři a nechat si srdce vyšetřit. Může zde jít i o psychickou složku, jedno k druhému.

kukuricnak
hodnocení

Včera jsem měl nejspíše ataku. Je možný ze až když si lehnou ajdu spát tak mi začne bušit srdce křeče v lytkach a zcervena mi hruď a hůř se mi dýchá? Jedná se o ataku? Vždycky se mi to stane večer než jdu spát ale není to úplně každej den treba 3 krát di týdne. Přes den když na to nemyslímtak vše v pohodě. Mám i problémy skrční páteří pořád mi v ní krupe při protahování a dřív to nedělalo a taky mně za ni bolí. Napište mi kdo máte ataku chtěl bych se na něco zeptat. Dekuji
kukuricnak
hodnocení

A když jsem šel za kamosem tak druhý den říkal ze jse byl úplně v Po ho jenom sem vystrasene mluvil
iz*

Zdravotní problémy řeště osobně s lékařem nebo dalším odborníkem, nikoliv s laiky v internetu!

nemoc

Vy mu zakazujete je zde ptát v rubrice "Zdraví"? Jaké otázky by zde podle vás mohly být?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]