Zdravím. Mám spoustu ,,nápadníků, to mamka ví. Ale kdykoli se jí něky zepta jestli mám kluka apod. tak hned že mám čas a musím studovat, po maturitě ,,to už bude jedno. Ale už s jedním chodím, poradíte prosím jak jí to říct? Nechci si pořád vymýšlet že jsdu za nějakou kamarádkou...
Ahoj mami, jsem si jistá, že jsi mě dobře a zodpovědně vychovala a proto budeš mít radost, že jsem si našla slušného, hodného, chytrého, milého a jinak skvělého chlapce Břéťu. Ale musím tě trochu zklamat, vnoučat se ještě nedočkáš, protože chceme oba samozřejmě dostudovat. Mimochodem, bude se se mnou učit matiku. Byla bych ráda, pokud bys našla čas a dala mi ještě pár rad do života, pokud jsi mi ještě všechno nestihla říct. A děkuju, že jsi i za mě šťastná, že jsem normální žádané mladé děvče a nemám v životě nějaký problém, že třeba nejsem na holky.
A to se nedá říct normálně, jo, zrovna teď s někým chodím. Já si vzpomínám, že jsem se nikdy nezeptala dcery, jestli má kluka, prostě jsem předpokládala, že někdy jo, jindy ne... Prostě jsem jí věřila, že svůj život zvládne. Jo a zvládla, teď už jsem babičkou a má manžela, kterého jí může každá závidět. Já se tak nerada chlubím, ale tady mě nikdo nezná osobně, tak si to neodpustím.
chachn
klidne se chlubte, ale zkuste to bez urazky vsech zbylych chlapu
pokud je to chlapec slusny a jde mu to dobre ve skole, predstavil bych ho rovnou mame, treba jako kamarada a casem se vas urcite zepta, zda-li s nim nechodite. ale musi se ji libit no, pokud je to nejakej zanedbanej a zaostalej dacan, radeji volte variantu, ze jdete za kamaradkou
anuci*
Více jsme se poznali právě na výletě pro odměněné žáky... Kde sem se ocitla náhodou :D
chachn
no vidite, nebojte se ho predstavit, ci se o nem zminit
pokud to tedy nebyl vylet za odmenu za splneni minimalni skolni dochazky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.