Zdravim vas,poradte mi prosim,nevim co si myslet,ale psat mu zatim nechci. Byla jsem s fajn klukem venku po mesici psani, hleda vztah ja tez, je mu 29 me 26, zavez me domu, rekl zda mi muze dat pusu,coz sem se divila hned napoprve takto,co to znaci? Moc zkzsenosti s kluky nemam..rekla sem ano dala mu a prvhala z auta v uvozovkach. . Cestou domu sme nejak mluvily o praze ,ze tam bude sluzebne 14.8 ze muzu dojet a pujdem do zoo,zoo napadla me. No dalsi den mi napsal vecer az,ze ahoj,tak doufam ze jsi nebyla zklamana... kdybych nebyla,nebudu tvrdit neco o zoo ne? no, tak jsem u napsala ze ne,spis naopak,on ze to jsem rad. To bylo vse. Uz jsem nepsala. Cekam az zas napise,ale jeste nic,ta, nevim co si mys,ite? Podle me je fajna chci aby to vyslo druhy setkani.
A proč jste se ho také nezeptala, jestli on nebyl zklamaný z Vás? Pokud má o Vás zájem, měl by si setkání toho 14.8. s Vámi potvrdit. Pokud ne, pak o další setkání asi zájem nemá. Vyčkejte a uvidíte..
romanaaa
Ta k mi napsal dneska jak mi dopad pohovor.ale nepta se me skoro na nuc jinak tak to me zarazi no.. jen toto a moc si nepisem..asi takovy je a taky ze to ma ted nabity casove z praci je to policcajt. . A tak kdyz sme se v aute bavily o praze snad mi napise ze chce abych dojela teprv se.mi to asi pitvrdi ten zajem.
chachn
asi mi to smazli, netusim, nicmene policajta neberte, spouste zen se libi uniformy a je spousta policistu toho vyuzivajic... znam mraky pribehu o podvedenych s ditetem, o rozpadlych rodinach, o nocnich smenach mladych zen na benzince, o spolupraci policistu, pri maskovani nevery...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.