Nejste přihlášen/a.
ahoj, bude mi 17, trapi me tedka v rodine takova mensi krize..
Rodice jsou rozvedeni uz 3 roky,ale porad bydli spolu a jeste k tomu se nesnaseji... ja jsem sveren do pece matky a bratr k otci, dum patri tatovi a ten uz dlouho chce aby jsme se konecne odstehovali (resp. jen mamka, protoze by chtel abych ja zustal, ale to ja nechci). Mame se ted nedari, nema praci ani nikoho moc blizkeho, zijem z podpory, takze vlastne nemame kam odejit..
Otec i matka uz si nekoho nasli, tata chce pochopitelne misto v baraku pro svou novou pritelkyni (i s jejimi detmi), mamka ma dobreho pritele se kterym travi dost casu, jen aby byla pryc z domu a nemusela se porad hadat... planuji spolu i byt, nejprve to bylo tak, ze se bavili i semnou kde, co a takhle, ale ted uz semnou nepocitaji a mamka porad rika ze asi zustanu s otcem, ke kteremu nemam zadny dobry vztaha k jeho nove zenske s deckama uz vubec ne..
Proste o me nejprve vsichni kamaradi - a ted uz i rodice ztratili zajem.. nejdriv tata kterej se domu ani nevrati z prace, pres vikend se ani neozve a ted uz i matka pro kterou je ted pritel na prvnim miste a kdyz uz neni s nim, telefonujou si i dlouhe hodiny v kuse a kdyz neco chci je otravena.. proste nevim co mam delat, nebo kam mam jit.. a sam
Určitě to tak není, je důležité, aby sis s mamkou o svých pocitech promluvil. Má třeba pocit, že bys raději zůstal s otcem a brtarem v domě, kde jsi léta žil. V klidu jí řekni, že tam zůstat nechceš a jestli by bylo možné, abys žil s ní. Rozhodně nedělej žádné ukvapené závěry a nikam neodcházej. A jaký je bratr, s ním si o tom nemůžeš promluvit? Případně s babičkou nebo s někým takovým?
Milý andyo, je mi moc líto, že prožíváš to, co prožíváš. Vím, že Tě mrzí nezájem rodičů, ale snad to není trvalý stav. Budou se spolu domlouvat, jak dál a určitě Tě nehodili přes palubu. Mají své problémy, které řeší a asi si myslí, že to pochopíš. Vím, je to pro Tebe bolestivé, je to citlivé téma. Chci Tě jen uklidnit a připravit na to, abys byl trpělivý. Určitě Ti zde odpoví někdo i odborně, občas sem koukni. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.