Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest oka

Od: bobanek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už asi 5 dní mě bolí oko. Vždy je to na večer okolo 20:00 někdy i dříve. Je to tak že mě začne bolest víčko na dolní části a někdy i na horní, a někdy mě bolí druhé oko ale to co mě bolelo předtím nebolí. Žádnou řasu nikde nemám. Zkoušel jsem si oko oplachovat vodou, pomůže to tak na 5 minut a potom to zase začne trochu škádlit. Nevím jestli bych s tím neměl zajít k doktorovi protože mě to opravdu trápí a bolí mě to. Díval jsem se dnes a žádnou řasu nevidím ale všimnul jsem si že mám na víčku někdy takový malý škrábanec ale nevím jestli to není nějáký odraz v zdcadle. Nikdy jsem žádnou alergii neměl. Ve dne je to v pohodě ale na večer to začne a já nevím co s tím mám dělat. prosím poradte mi je to hrozné *nene* Je mi 12 let

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Opatři si Opthalmoseptonex, to jsou kapky do oka, mají je v každý lékárně. Můžeš tam mít nějakou infekci a ty kapky ti rozhodně pomůžou. Pokud by šlo ale o tupou bolest oka (takovej ten tlak za okem), může to být klidně i od krční páteře. Ale pokud ti v oku něco "drhne" a nemáš nikde žádnou řasu, zkusil bych ty kapky...

hodnocení

0x

Co na to rodiče? Zajděte k lékaři.

bobanek
hodnocení

Táta říká že by se mi na očním vysmáli že to nic není a že to přejde, ale jak vidím tak je to pořád stejný. Dneska jsem jenom vypozoroval že mi za den vypadli 3 řasy (2 z levého oka a 1 z toho pravého které mě víc bolí) ale řasami to není, prostě mě to začne bolet někdy i u rohovky a u čočky ale vždy to v noci přestane když usnu. Ráno se vzbudím a celej den nic až večer ně to začne dráždit za okem někdy na víčku a hodně mě to bolí i na bělmu. Ty kapky zkusím koupit, díky za radu ale pokud nepomůže ani to tak asi budu muset jít k doktorovi s někým jiným protože rodiče říkají že mám hypochondrii a že to nic není :( pokusím se ty kapky někde koupit v nějáké nejbližší lékárně, ještě jednou díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]