Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tupá bolest zubů

Od: radecka27® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,potýkám se týden s tupou bolestí zubů, která sice není nijak intenzívní, ale přesto mě obtěžuje a nyní se projevuje tzv. vystřelováním k uchu i do hlavy. Byla jsem ve čtvrtek na zubním, rentgen sice zastupující lékařka udělala, ale z toho nepoznala, o co přesně jde, jelikož pro svůj věk mám zuby hodně zaplombované. Z jednoho náhodně zvoleného zubu mi vytrhla nerv, provizorně zalepila cementem, ale pořád to v pořádku není. Bylo mi řečeno, že za typ neručí a v případě bolesti mám přijít znovu a bude v náhodném tipu zubu pokračovat. Jelikož v neděli odjíždím na plánovanou dovolenou do zahraničí , jsem bezradná, co dělat. Přece všechny zuby rozvrtány mít nemohu. Co by jste mi poradili, Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"Z jednoho náhodně zvoleného zubu mi vytrhla nerv..." "...že za typ neručí a v případě bolesti mám přijít znovu a bude v náhodném tipu zubu pokračovat" *ee*.

No to snad ne! Doktorka za svou práci neručí? Na co teda ty roky studovala? Tohle si nemúže dovolit říct ani instalatér, nebo dlaždič! To radši jděte někam k vesnickému kováři (ten za svou práci ručit bude), nebo radši okamžitě změňte zubařku. To hodlá ona studovaná "zubařka" postupovat systémem "pokus - omyl", dokud náhodně nenarazí na bolavý zub? Vsaďte se, že to bude ten poslední. Průměrný zubař musí na rentgenu poznat, který zub není v pořádku. Tedy pokud je bolest skutečně od zubu, může to být i od něčeho jiného. Zcela laicky bych podle popsaných příznaků typoval na možnost začínajícího zánětu trojklanného nervu (osobní zkušenost). Ten zubař tak snadno neobjeví a je to svinstvo (kdo zažil, potvrdí). S tou dovolenou to není dobré. Odjíždět do ciziny s obavami, že se to tam může rozjet... Ale to se budete muset rozhodnout sama.

jezevec*
hodnocení

0x

Koupit si s sebou hrst Valetolu a OKAMŽITĚ po návratu vyměnit zubaře !

zub
hodnocení

0x

Preventivně cucat nebo žvýkat hřebíček (koření). Nebo zde

bylinkopedie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]