Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poprvé budeme žádat o příspěvek na bydlení a chtěla bych se zeptat někoho, kdo již žádá nebo žádal jak vyplnit DOKLAD O VÝŠI NÁKLADŮ NA BYDLENÍ. Na té druhé straně, jak jsou kolonky: nájemné, plyn, elektřina atd. Jaké částky tam napsat? - jestli měsíční, nebo to sečíst a čtvrtletní? Opravdu si s tím nevím rady.
A jakými doklady jste to dokazovali - já budu mít nájemní smlouvu (kde je výše nájmu a vodné a stočné) SIPO (stačí vytisklé z mailu? manžel si to nechává posílat jen elektronicky) a výpisy z účtů, ze kterého vše platíme.
Děkuji za rady
O příspěvek jsem žádala a dokládala jsem to nájemní smlouvou, nájemné, vodné, stočné, teplo- potvrzuje MěÚ /nájemce bytu/razítkem, dokládám Rozpisem plateb /SIPO/, výpisem z účtu / že je to opravdu zaplacené/, elektriku, plyn vyplním zálohu /je doloženo SIPem/, popl. za popelnice /doloženo stvrzenkou z pošty nebo výpisem z účtu. Nájemné, vodné, stočné a teplo vyplňuje pracovnice MěÚ a ostatní sama. Je možné vyplnit za 3 měsíce dohromady nebo vyplnit jednotlivé částky za měsíc pod sebou /3x/.Jinak pracovnice na Úřadu práce - sociální odbor Vám poradí.
Nebojte kalkulačku jsem zkusila, a mělo by to dělat asi 1200 Kč. Jinak bych to ani nežádala. Ale jsem na rodičáku, přídavky nám vzali. Celkem za bydlení platíme cca 9700 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.