Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat zedníka?

Od: koupec odpovědí: 11 změna:

Zdravím, obvolal jsem asi 60 zedníků ze Zlínska.. Potřebuji natáhnout mozaikovou omítku, cca 15m. Nikdo nebyl ochoten to realizovat a když ano, tak možná příští rok... :D Prostě., naprostý zmar. Pár zedníků jsem obvolal i s tím, že jim dám adekvátní finanční bonus ale opět jsem nepochodil. Existuje způsob nebo metoda, jak sehnat do 14ti dnů zedníka na realizaci mé omítky? To co se stalo s našim školstvím je tragikomické. Půlka národa má vysokou i na razítkování na ÚP., ale nikdo na práci ani za horentní sumy. Takže nějaký reálný tip?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zed
hodnocení

1x

Kde sehnat? Objednat si jej dopředu. Jen lempl zedník by měl volnou kapacitu v letních měsících.

koupec
hodnocení

Ani to nebylo reálně možné. Odpovědí bylo něco jako zkuste to příští rok. Žádná snaha domluvit se ale na nějakém alespoň přibližném termínu, prostě něco jako dám si vás do pořadníku...takže by se to dalo označit za pokus člověka odpálkovat nikoliv se reálně domluvit dopředu na práci. Prostě, naprostý zmar a zářný příklad nefunkčního školství. Když budu chtít klempíře, naběhne mi do týdne, když topenáře - tak totéž. Zedník ani za dvojnásobek ceny obvyklé. Nechápu.

danys*
hodnocení

1x
Kdybys nebyl hlupák, tak sis dobrého zedníka zarezervoval minulý rok a teď neshanel na rychlo špatného

adyvu
hodnocení

0x

Ano existuje. Musíš je pořádně zaplatit. A to jsi neudělal.:-P

doplněno 04.08.18 21:57:

Takže si mu nabídl, že třeba hodinová taxa bude 600-800Kč?

koupec
hodnocení

Dobrou nabídku jsem udělal viz výše. Bez úspěchu.

koupec
hodnocení

Nabídl jsem jim dvojnásobek toho, zač dělají aktuálně. Jestli je to částka, kterou uvádíte, netuším. V každém případě jsem nedostal ani termín v pořadníku, což je tragikomické.

adyvu

Jestli nevíš, kolik jsi mu nabídl, tak to je debata o ...:-P

koupec
hodnocení

Nabídl jsem dvojnásobek. Stačilo říct dělám za 400 a měl 800. Asi budu muset zavolat synovce z Ostravy, který je zedník a sádrokartonář. S*eru na vás Zlíňáci *smich*

mytrix*
hodnocení

0x

Je to skutečně tak. Hledal jsem zedníka na sádrovou omítku a bez šance. Když už to jeden dělal známemu z práce a chtěl jsem kontakt, tak daný zedník mi odmítl na sebe dát číslo s tím, že má plno a práci nebere.

Po nějaké době jsem si řekl a dost a udělám si to sám.

Je to tak a to všude. Vloni mi dávali nová garážová vrata a dali podmínku (všechny 3 mnou oslovené firmy), že musí být stavební připravenost (od původních vyklápěcích vrat byly omlácené rohy do hloubky). Nikoho jsem nesehnala, sama udělala.

joudic*
hodnocení

0x

spis bych rekl, ze se s tim nechce nikdo dupat, protoze s tim nemaji moc zkusenosti a potom navic odpovidat za kvalitu... podobny pribeh bude sadrova omitka u jednoho radce, protoze vyzaduje trochu vetsi kumst, a kdyz to nebude dokonale, tak budete pindat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]