Nejste přihlášen/a.
Takový dárek není vhodný. Vyberte jiný dárek.
Mě by to bylo nemilé, kdybych takovou věc od syna dostala.
Nemáte ještě občanský průkaz, nebo jste ho ztratil?
Na sex shopu mohou nakupovat pouze dospělí lidé od 18 let.
Na poště zásilku vydají i na cestovní pas.
Sestra 13, Vy již více, co kdybyste si vzali nastálo jednu místnost - jeden předsíň a druhý koupelnu a jednou za 14 dní ji pořádně vygruntovali? Ale celý rok to mít na svých bedrech. To by mamce udělalo více radosti, než ten Váš ,,nápad,,.
Tak to budou vyhozené peníze. Vtipné to bude akorát pro Vás děti.
Kupte mamce velkou, co velkou obří a hlavně kvalitní bonbonieru, jako poděkování za její péči.
Pohanko, sorry, ale ne všichni jsou tak strašlivě konzervativní. Já bych se z bonboniery poblil, není rok 1980. Mojí ženě je 40, ale určitě by uvítala raději kurví kroj, než čokoládový pralinky...
Uvítala by to od dětí? Mně nedávno bylo 30 a za vtipné (nebo jakkoli vhodné) to nepovažuju ani omylem.
@jezevec - určitě by uvítala raději kurví kroj, než čokoládový pralinky
Jsem dostatečně nekonvenční - ale takový prezent by mě od dětí skutečně nepotěšil.
Ono totiž ani tak nejde o "kurví kroj", ale o to, že "mamka je jenom uklizečka", tak jí to potvrdíme dárkem - to mi zas jako taková "sranda" nepřijde.
Jezevče v 17.00, na tohle je jedno staré přísloví: Podle sebe soudím tebe.
Je to vidět již podle toho, jak odpovídáš v 16.46. Sex vládne nám.
A podle mě? Mě by ten kostým urazil. Ale kvalitní čokoládové bonbony bych nikdy neodmítla, naopak, já si o takové dárky říkám. Nekupujte mi žádné věci do domácnosti, ale něco dobrého, nebo kvalitního na vaření. /pesto, oříšky, tuňák, dárkové koše s dobrotami/ a moc velkou radost mi udělaly /pro někoho jenom/ dva balíčky Himalájské soli.
Jsem kapánek starší a vím, co to je, nemít všechno a být rád třeba i za Mersi.
--------------------------------------------------------
se nemusíš, tobě bych ji nikdy nedala.
Já si spíš myslím, že si chceš koupit umělou mušli a nevíš jak na to Ale OK, normálně si jí objednej jako "balík na poštu". Až ti pošťák hodí do schránky oznámení o uložení zásilky, řekni mamce, že je to knížka (samozřejmě musíš mít nějakou v záloze) a skoč si na poštu. Vydají ti to na pas, bez ohledu na to, kolik ti je, sexshopy většinou posílají zásilky tak, aby nebylo z obalu zřejmé, co je uvnitř a jako odesílatel bude nějaký ABC s.r.o. Pak před mamkou vytáhni knížku, zahraj radostnýho hocha a tu lasturu si někam schovej...
Good luck!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.