Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 5.10. 2016 jsem si objednala sportovní oblečení. Zboží jsem ještě ani nestihla zaplatit a bylo mi bleskurychle zasláno. Protože mi ale nesedělo nic z objednaného, vrátila jsem ve 14 denní lhůtě zboží zpět s tím, že je věc vyřízena k oboustranné spokojenosti. Dnes, 3.8. 2018 se e-shop dožaduje výstražným e-mailem platby za zboží, které jsem údajně nezaplatila a domáhá se doplacení částky 1307,-Kč. Po takto dlouhé době nejsem schopna doložit podací lístek od vrácené zásilky. Poraďte co dál?
neco tu nesedi , 1. bud zbozi objednate na dobirku a platite pri predani dopravcem nebo 2. objednam zbozi s platbou online/na ucet a zbozi odeslou az po pripsani penez na jejich ucet , takze ted by to chtelo napsat tak nejak popravde, eshop ktery odesle zbozi jen tak bez jakychkoliv plateb neexistuje
přesto se stalo, s e-shopem jsem byla v kontaktu, měli na mně jak telefon tak i adresu a já jednala v dobré víře, malé věci jsou mi celkem na prd, co s nimi...přesto se ozvali až teď, jaký mají nebo nemají binec v objednávkách raději nekomentuju
me se to popravde taky jednou stalo ale eshop me behem dvou dnu kontaktoval ze u nich doslo k chybe a at jim penize dodatecne poslu, ale proc by nekdo cekal dva roky nechapu, pokud maji zaznamy o tom ze nemaji neco zaplacene musi mit i zaznamy o vraceni
nooo, tak to je docela problém. Vy budete muset dokázat, že jste zásilku poslala zpět. Ale předpokládám, že víte, kdy jste zboží zaslala zpět a na poště by Vám možná mohli odeslání zásilky dohledat a potvrdit
myslíte že i po tak dlouhé době to zvládnou? s poštou mám nic moc zkušenosti, ale vyzkouším to
děkuji za odpověď
Kontaktuj místního faráře. Protože pokud ti někdo poslal zboží bez dobírky a nečekal ani na připsání platby na účet, půjde nejspíš o zázrak... Nebylo to všechno trochu jinak?
No, já si nebyl nějak jist, ře tenhle příklad je relevantní, ale jak to tak čtu, tak mi přijde mnohem lepší než jsem si myslel púvodně.
Helvetia Apotheke není ani eshop, je to tzv. Direct marketing, což je něco jiného. Nemají nic společného ani se Švýcarskem.
@majsterjoe - společností co umožňují zaplatit až potom je dost
Proto jsem se zajímala o jméno firmy nebo obchodní podmínky - jak mají stanovený způsob platby. Prozatím ho tazatelka tají.
Stát se to může. Mě se to stalo, že jsem si obědnal bundu. Přišla rychle a byla tam přiložená poukázka na zaplacení. V tom podivnost tedy nevidím. Spíš to vidím na to, že nepořádek mají oni ve svých věcech. Mimochodem, nebylo by možné dohledat to na poště, že by vám vystavěli potvrzení že jste to odeslala?
Edit:
Tak jsem rád, že jste lístek našla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.