Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci mít kluka ale nechci se s ním vyspat

Od: hahacko odpovědí: 12 změna:
To, že se do někoho zabouchnu a budu s ním chtít být holt neovlivnim (za pár měsíců mi bude 16). Nikdy jsem kluka neměla, protože jsem vyloženě nechtěla a řekla jsem si, že když tak po zš. Jenže mě děsí, že když někoho budu mít, tak s ním budu spát! Všechny moje kamarádky i nekamarádky, co mají vztah minimálně 3 měsíce už nejsou panny! Existují kluci, kteří si na to počkaji dlouho,nebo ještě líp- taky vyloženě nechtějí? Nepotřebuju od 15 s někým spát a pak jít v 18 na potrat...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Zbytečně řešíte věci předem. Pro každého je to jednou poprvé. A někdo podlehne v 15ti, jiný třeba ve 20ti atd. Jen va Vás záleží jakého partnera si jednou vyberete. Poud Vás bude mít rád a bude Vás respektovat, nebude Vás do ničeho nutit a počká..Nemáte kam spěchat, nic nemáte zmeškáno a rozhodně nevěřte všemu co Vám ostatní holky vypráví!

hodnocení

6x

@hahacko - Existují kluci, kteří si na to počkaji

Ano - ale jak dlouho nebo zda vůbec ne, záleží na konkrétním jedinci.

Nepotřebuju od 15 s někým spát

Nemusíte. To je jen na vašem rozhodnutí - a hlavně se nenechte nutit do ničeho, co sama nechcete. Až potkáte toho správného, budete chtít sama - v šestnáci, šestadvaceti nebo kdykoli jindy.

pak jít v 18 na potrat...

Zapamatujte si, že potrat není antikoncepce - a opět, nenechte se do ničeho nutit.

hodnocení

3x

Zapomínáme, že jsou prázdniny a nuda je hrozně velikááá! *zed*

asd1
hodnocení

2x

S někým chodit vůbec neznamená s ním spát. A kamarádkám až tak nevěř, většinou chtějí být důležité tak si vymýšlí ;) Spousta lidí má "poprvé" po dvaceti a přitom od 15 tvrdí kolikrát to už bylo..

jezevec*

Lidé, kteří měli své "poprvé" ve dvaceti jsou dnes ve věku válečných veteránů... :-D :-D :-D
Dnes to chodí trochu jinak. Dnes jsou dvacetileté panny a panicové jenom na fakultě aplikovaných věd... :)

dave2
Jezevec: To je pekny nesmysl, prumer v Cesku je pres 17 let: studentpoint.cz/...
Takze 20 je uplna pohoda.

hodnocení

2x

Ano, jsou kluci, co umí počkat, ale musí se hodně zamilovat.

Spát s někým neznamená jít na potrat, existují kondomy, hormonální antikoncepce.

chachn
hodnocení

2x

jsou i taci, co vam reknou ze pockaji a mezitim piglujou vasi kamosku... ale pokud si najdete (a neurazim ani nesnizuju potencial takovych chlapcu, sam jsem takovy byl) hodnyho troubu - panice, tak vam to vyjde jak budete chtit vy

hodnocení

2x

No a co ten chlapec, co Vás považuje za dokonalou? Ten vypadá na takového "hodného troubu"(jen cituji!), určitě by Vás nějak neurvale nenutil do sexu...

malyparanoik*
hodnocení

2x

Upřímně? Vy chcete "vztah" ale nechcete sex. Jenže kluci v tomhle věku chtějí sex a vztah je pro ně jen k cesta k němu. Protichůdné požadavky? Ano... Časem to obě strany přehodnotí, ale asi to k tomuhle období patří.

Rád bych podotknul, že takhle to mají i ti normální kluci, ze kterých později budou slušní muži. Kdo to takhle nemá a sex nechce, tam bych se měl na pozoru. Buď je to jen rafinované předstírání aby "podstoupil vztah" a sex nakonec dostal, nebo u něj není něco v pořádku. Může to být nějaká sexuální deviace, potlačovaná homosexualita a co já vím ještě.

čili na Vašem místě bych to neřešil, chtivost po sexu přijal jako projev zdraví-přiměřeného vývoje a podobné úvahy řešil teprve až budete mít před sebou konkrétního kluka. Třeba nějakou společnou řeč najdete :)

joudic*
hodnocení

1x
Moje stavajici divka byla jeste ve 26 panna.. A to vypada tak, ze jeste dlouho budu muset odhanet mlsne kocoury :) Nikdo nerika, ze musite hned od 16 s nekym spat.

hodnocení

0x
Tak ty to budeš mít v životě hodně těžký
Sehnat kluka v mladym věku kterej se kvúli tobě zřekne sexu bude hodně těžký
Leda bys dohnala nákýho s vírou
Ve tvym věku bys měla užívat života se všim co ktomu patří a né si radovánky zakazovat
To že s někym spíš neznamená že hned musíš byt těhotná stačí trochu pokoukat net nebo rozhovor s rodiči či kaamarádkou a víš že existuje zpúsob jak se před nechtěným těhotenstvím bránit a přitom si užívat co hrdlo ráčí
Skoč si ke svému gynekologovi určitě ti rád vše vysvětlí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]