Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odrovnaný po operaci

Od: amper® odpovědí: 14 změna:

Ležím v posteli už pátý den od operace (asi žádná selanka - 2+2 hodiny narkózy) a pořád nějak nemůžu nastartovat, jenom čučím do NTB. K tomu to vedro. Tohle nejsem já. Jak jste to měli vy? Jak dlouho to potrvá?

doplněno 02.08.18 19:07:

Děkuji všem za snahu pomoci, poradit a podpořit. Dneska je stejný vedro jako včera, ale už je trochu líp.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

@amper - pořád nějak nemůžu nastartovat

Klid - tělo si řekne samo, až bude připravené. Do ničeho ho (se) nenuťte a klidně čučte - asi je to tak dobře.

Jinak přeju uzdravení bez následků *zdravi*

hodnocení

4x

Měla jsem to obdobně. Několik operací...Jedna z nich byla těžká operace komplikované zlomeniny nohy.Čtyři hodiny na sále a jelikož se to všeumělovi nepovedlo,tak přišel primář a řval jako na lesy,co to je za debila ! Prý je bezpodmínečně nutná okamžitá reoperace,jinak amputace. Tudíž další operace a to hned. /Dráty a šrouby/. Posléze jsem byla ve stavu mimoně,několik dní. Neskutečná únava :( Takže vydržte,ono se to srovná,tělo potřebuje regeneraci.A to teplo k tomu samozřejmě nikomu nepřidá.

barbakan*
hodnocení

3x

Nepíšeš jakou operaci jsi měl, ale je všeobecně známo, že každý člověk po narkóze se cítí jinak. Já, například jsem po dvou hodinách, no, možná po čtyrech, si šel na WC zakouřit a našli mě tak zkrouceného.

sebod*
hodnocení

3x

ampérku...To bude tím teplem a vůbec... Drž se..

hodnocení

3x

Zdříměte si a bude líp. Já po operaci tejden imrvére spal.

martl
hodnocení

1x
Já byl mimo provoz půl roku a to byla zima

vendulka
hodnocení

1x

Dobrý den. Nepíšete s čím jste byl na operaci a co konkrétně Vám dělali. Já už mám za sebou 5. operaci, všechny zákroky byly malé, naposledy jsme byla na vyndání krčních mandlí. Ono to hodně záleží jaká ta vaše oprace byla. Pokud byla menšího rozsahu, tak skoro jistě jsou vaše problémy způsobeny horkem z počasí. Tyhle letní vedra jsou úmorná pro každého člověka, tvora, zvíře ba dokonce i rostliny. Asle nebojte se, je to vážně z těch veder a pokud jste podstoupil opraci pohybového aparátu, tak co nejdříve se zase začnete hýbat, či rehabilitovat. Já to měla u každé operace jiné. Úplně 1 malý zákrok kdy sem měla epidurálku při císaři jsem ležela 24 hodin po operaci na JIPce, a pak hned druhý den už jsem musela slízt z postele a zkusit se aspon trošku hýbat (s ránou v podbřišku :-D) Naopak mou poslední operaci jsem v těch vedrech snášela už špatně. Nikdy jsem neměla problém s narkozou,ale ta poslední oprace mě odrovnala. Naštěstí vše dobře dopadlo a já můžu zase fungovat. A vy budete co nevidět fungovat taky. tělo mladého zdravého člověka se samo hojí a regeneruje velice rychle. Chche to ale i hodně pít. Držím palce ať je vše zase v pořádku.

hodnocení

1x

Amperku, moc vám přeji, ať se rychle zahojíte. :) Venku je šíleně horko a dusno. Ten problém nebude v operaci, ve vás, ale ve "vzduchu". I zdraví lidé mají problémy. Až se trošku ochladí, uvidíte, že ožijete. ;) Držte se, nedejte se!

Amper, gratuluji a přeji rychlé doléčení. *pusa*

hodnocení

Já to snesl v pohodě, vzbudil jsem se pokaždý ještě cestou na JIP, jakmile mě zavezlii na normální pokoj, tak jsem telefonoval, za hoďku nebo dvě šel i na záchod, ale teď nemám energii. (přidali mi něco železa do ruky)

hodnocení

0x

Byla jsem s nohou, dávali mi železla, ale řekli, že na léto neplánují operace kvůli vedru. Asi to máte tím vedrem a jak již je tu nade mnou napsáno, každý jsme jiný a také každá narkoza je asi jiná. Mela jsem epidural + slabou narkozu a bylo mi hned normálně. Tak se držte, bude líp. :)

hodnocení

Tak hlásím, že stehy jsou venku, sádra dole, šrouby na svém místě (snad). V pondělí vyrážím do pracovního procesu, coby jednoruký bandita. Klávesnici zvládnu, hubu mu nezašili, fyzickou práci a volant přenechám mladším.

Táhni a srůstej!;)

Tak hodně štěstí a hlavně zdraví, at to vše zvládnete a ruka nezlobí.*zdravi*

Paráda - a ještě se má ochladit, tak snad už fakt bude líp. Hlavně to nepřežeňte *tyty*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]