Nejste přihlášen/a.
Podle mého je nejlepší Amway,která obhájila legalitu MLM a v loňském roce oslavila 50let existence. Stále se rozvíjí a v době krize má velký nárůst v obratech. Dává příležitost lidem na celém světě,aby spolupracovali a vybudovali vlastní podnikání bez rizika.Sama spolupracuji a mám ty nejlepší zkušenosti.
"Letadlo" je něco úplně jiného. Třeba důchodový systém v ČR je "letadlo" - už docházejí plátci.
MLM je příležitost jak se vypracovat s minimem vlastních peněz. MLM je obchod. Ale to asi nemá smysl Vám vysvětlovat, Vy máte zafixováno MLM=letadlo, podnikatel=zloděj a tak podobně.
Přesto jsem musel reagovat na tu kravinu, co jste napsal.
Jste oba stejní. Vy kritizujete něco, co neznáte, on kritizuje někoho, koho nezná. Nijak se nelišíte
Zametl bych si na Vašem místě před vlastním prahem a nezalykal se svou důležitostí až tolik. Ale já tomu nerozumím, jsem tu jen na skok.
Hezký den.
Letadlo je zneužití MLM(obchodu),kde není produkt a vkládají se peníze a většinou velké obnosy ,kde nemáte žádné záruky vrácení peněz z důvodů nespokojenosti.
takové, které má dobře prodejný produkt s vysokou provizí - aktuálně jede pokud vím wellness a zdravý životní styl - třeba Nu-Skin, ze starých Amway, Herbalife a ani například Zepter ještě neřekl svoje poslední slovo. Jsem si jist, že najdete spousty dalších.
Ale na MLM musíte mít schopnosti, výmluvnost a "žaludek" - budou Vás odrazovat úplně, ale úplně všichni.
Hlavně na to mít žaludek, už si shánět nové "spolupracovníky" a trénovat si tleskání a hlasité ANO na společných setkáních.
Sám musím říci... U Zepteru jsem chvíli dělal. A opravdu se tam dají vydělat pěkné peníze. Konkrétně jsem dělal v oddělení pro Bioptron. Jejich výrobky opravdu fungují... Jediné co se mi na tom nelíbí je ta cena. Zepter má opravdu velmi kvalitní zboží, ale také velmi předražené. Bohužel jsem na to ale neměl žaludek... Postávat 6-8 hodin týdně v TESCU a otravovat lidi, navíc v malém městě jako je Opava otravovat v podstatě pořád ty samé, pak je zvát do kanclu a následně je přesvědčit, že jsou to právě oni, kteří dostali neopakovatelnou nabídku a právě oni to potřebují doma... Na to jsem prostě opravdu neměl žaludek... Už to, jak si sami upravují ceny mě dost namíchlo. Výrobek za 10000,- zdraží ho na 28000,- dají slevu 8000,- a ještě jim 10000,- zbyde jako čistý zisk... to opravdu nebylo pro mě...
Zepter - to bývala posezení doma s přáteli. Předváděčky - ušlehat z nízkotučného mléka šlehačku (bez přídavku čehokoli, skutečně jen studené nízkotučné mléko), to mívalo vždycky efekt. Byla to zábava, potěšení. Od doby, co začali dělat "autobusy" a "postávat v Tescu" už to není ono - a od tédoby už s nimi taky nedělám, nebylo to nic pro mě. Ale nádobí mají pořád špičkové a vychytané. Jen z exkluzivity udělali "třetí cenovou". A je to škoda.
MLM je systém výdělků za provize. Je nesmysl tento systém odsuzovat, protože díky tomuto sytému byla spousta kupujících spokojena s koupeným výrobkem z rozumnou cenu. A spousta schopných prodejců si přišla na velmi slušné peníze za svoje prodejní schopnosti. Tento systém je přirovnáván k "letadlu" kvůli "produkci nových prodejců", kteří jsou "pode mnou a vydělávají na mne". Je to vláček, nejvíc vydělá strojvůdce na mašině, ale když nastoupíš do posledního vagónku, tak zaplatíš lístek a jen se chvíli svezeš...
Zkoušel jsem Herbalife, museli jsme si jednu "porci" zaplatit a ochutnat, abychom věděli co nabízíme. Je to velmi dobrá záležitost, co se týká zdraví. Akorát díky MLM je to tak zprofanované, že si to nikdo nekoupí. Osobně jsem na tom nevydělal miliony, ale kámoši, které jsem přesvědčil aby to zkusili koupit, si nestěžovali, opravdu to fungovalo!
Potom firma PSM. Za registraci - rána na peněženku. Ale systém školení - jak přesvědčovat lidi, aby... -koupili, -stali se členy... -zaplatili... - byl velmi dokonalý. Na seminářích jsme se dozvěděli spoustu zajímavých věcí, které dodnes používám při styku se zákazníky - s lidmi s kterými dnes musím jednat´- prostě díky těmto "trošku psychologickým" školením mám lehčí život. Nehledám problémy tam kde nejsou, a když problém přijde tak ho řeším. Čistě finančně jsem na PSM prodělal. Ale co se týká školy života, tak ten registrační poplatek se mi mockrát vrátil. Stále přesvědčuji zákazníka aby se mnou spolupracoval, stále na spolupráci vydělám, a stále jsem spokojen, když je spokojen i zákazník...
...a firma PSM vymyslela (nebo aspoň používala) tzv. pouze dvouúrovňový MLM... opravdu lákadlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.