Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stres a fleky

Od: porel odpovědí: 7 změna:
Zdravím mám takový problém. Už asi 3 týdny mě trápí obcastna dusnost pořád se to střídá. Když na to nemyslím je vše ok. Dneska jsem čekal v čekárně v nemocnici kvůli vyndani stehu a byl sem ve stresu a nevím proč přitom jsem se neměl čeho bát a hůř se mi dychalo a vždycky ve stresovy chvíli se mi udělají fleky na hrudi a svedi. Můžou se ty fleky udělat ze stresu? Pak zmizeli a vše ok Tep mám v klidu 70 a teplotu těla 36,2. A vždycky když se dostanu do stresovy situace tak se zase objeví

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

můžou

doplněno 01.08.18 19:35:

No, ale to není dobrá zpráva. Alergie se dá úspěšně potlačit. Nebo se můžete alergenu vyhnout, ale už jste někdy zkoušel "vypnout" stres?!

doplněno 01.08.18 19:52:

No, ono to taky moc nejde. Tělo se stresu brání a občas něco povolí. Ve Vašem případě "jen" naskáčou fleky. Zatím...

porel
hodnocení

Ok díky ja se bál aby ti nebyla na něco alergie.
porel
hodnocení

Ne nezkousel.
porel
hodnocení

Já vím ze to není dobrá zpráva. Zkusím horcik a medunku jestli pomůže.
01.08.18 20:00

hodnocení

0x

Víš co je stres? Stres je duševní reakce na určitou situaci. Záleží jen na tobě, jek se k dané situaci postavíš. Když zhodnotíš, že ji nezměníš a prostě ji budeš akceptovat a v klidu ji přežiješ, pak není důvod se nervovat. Tedy stresovat.

Stres a fleky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]