Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lék na zahlenění

Od: jozefs11® odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat, jestli neví někdo o nějakém učiném léku na zahlenění. Jsem vozíčkář, a mám problémy s dýcháním.

Nemůžu brát ACC Long, nebot je to poté ještě horší. Potřebuji něco, co odstraní hleny úplně, bez vykašlávání.

Beru Stopex 30mg, ale nějak nezabírá. Neznátě nějaký lék, třeba i něco přírodního?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

3x

No, snad takový lék, který uvolní hleny bez vykašlávaní neexistuje, ale já s úspěchem používám Mucosolvan

hodnocení

1x

Bez vykašlání ze sebe hleny nedostanate. Mě pomáhá Erdomed, ale je na předpis.

kasel
hodnocení

1x

Bez vykašlání hlenů to nepůjde. Kam byste ty hleny po uvonění chtěl poslat? Dávám odkaz na bylinky na dýchací cesty.

bylinkopedie.cz/...

m123*
hodnocení

0x

Zkuste napsat dědku kořenářovi https://www. Dedekkorenar. Cz/uvod. Html do poradny.

Dělá čaje na míru a má i ten na odhlenění.

opravuji nefunkční odkaz

hodnocení

0x
Stačí pár dní jist kysané zelí a nic jiného. Přeruší se zánětlivý proces a půjde to i bez kašle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]