Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda - doplňování

Od: doplnovac odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte, co si mám představit u doplňování čerstvého a trvanlivého zboží? (brigáda) Jestli jsou to "salámy" u ledniček nebo "konzervy" v regálech. Předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

5x

Zkuste na to jít logicky.

Pokud rozlišení nenajdete na internetu, tak zboží čerstvé a trvanlivé budou potraviny.

A ty které dlouho vydrží jsou v regálech třeba: konzervy masové, zeleninové - okurky, zelí, lečo, ovocné přesnídávky, marmelády, mouky, těstoviny, rýže, bonbóny, kávy, cukr, sůl, čaje, sušenky atd. - prostě koloniál.

Čerstvé budou ty rychloobrátkové a hned mě napadlo chleba, pečivo, mléko a mléčné výrobky, ovoce, zelenina, nebo třeba i zatavené nakrájené salámy a čerstvé maso v krabičkách.

Maso a masné výrobky se prodávají povětšinou u pultového prodeje a to by sháněli spíše prodavače na pultový prodej, ten si zboží zakládá sám.

Jako doplňovač budete mít na starosti právě zboží v regálech, tedy budete jezdit s paletovým vozíkem.

Můžete být přidělen též do mraženého zboží, nebo do nápojového centra.

Prostě právě tam, kde někdo právě chybí, čerpá dovolenou, je nemocný.

V dnešní horké době bych brala oddělení zmrzlin, mražených ryb zelenin. *zima*

Ale neberte to tak, že jste se přihlásil na jednu brigádu a ten určitý směr se musí striktně dodržet.

Možná další den se Vás zeptají jestli byste nešel tam a tam na tu pozici. Já osobně bych projevila vstřícnost, ale to záleží na každém z nás, každý jsme jiný.

Pokud byste měl zájem pracovat v daném obchodě déle, nebo na plný úvazek, či trvalý pracovní poměr, tak je dobré být ochotný a vyjít vstříc.

doplněno 01.08.18 19:16:

Ze zajímavosti jsem se podívala na podobné brigády a našla jsem dobrou nabídku Fajn brigády v Tesco Letňany, kde potřebují doplňovače, ale zároveň nabízejí možnost výběru, který úsek chcete doplňovat. Takže zřejmě záleží, jestli dokážete říci, že byste měl zájem o to a to, nevím, kam se hlásíte. /již jste pracoval u tohoto druhu zboží a máte přehled v sotrimentu/.

hodnocení

2x

Takže budeš tam, kde bude potřeba *zed*

myska*
hodnocení

1x

Ve větších obchodech mají všude klimatizace, takže v těchto dnech úleva. Tam se zboží dělí i do úseků a brigádník celý den doplňuje jen ten svůj úsek (ať už je to drogerie nebo mražáky). V menších obchodech sice klimošky nejsou, ale člověk doplňuje to, co zrovna chybí. A čerstvé potraviny (z ledniček) mizí rychleji.

Jen pozor, doplňování ledniček a mrazáků v těchto dnech vypadá super, ale uvědomte si, že jste v těch 15°C u ledniček celých osm hodin! Doporučuju si vzít sebou mikinu.

doplnovac
hodnocení

Takže bych byl u "ledničky",že?

pohanka*

Ano třeba, jestli Vás vyberou právě k mléčnému zboží, nebo k mraženému ovoci, zelenině, rybám apod. tak se dostanete ke studenému, ochlazujícímu nebo mrazícímu pultu.

Já si myslím, že nabídka práce-brigády je nazvána všeobecně, a konkrétní úsek se dozvíte až při nástupu na prodejně, kde zrovna ten den budou potřebovat doplnit kmenové zaměstnance.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]