Nejste přihlášen/a.
Ji, ji, souhlasím.
Nemusí se nic špatného ukázat, a mnohdy to bude uklidňující i pro toho pacienta.
Ale mladík pozoruje problémy již delší dobu.
Také to mohou být problémy růstu. Dospívání, překotný růst, hormonální změny, kdy se chlapec mění v muže, mohou doprovázet i takové projevy, které tazatel uvádí. Ospalost, zvýšená únavnost. Nejsme každý stejný jak v projevech, reakcích organismu, citlivosti i snášenlivosti.
Možná, že toto období snáší špatně, a po napřiklad 20 -21. roku věku se všechno změní.
U lékaře Vám změřili tlak?
Jaký ho vlastně máte, když se měříte?
Chtělo by to natočit EKG a jak píše jedubabička nade mnou, v běžných ordinacích praktického lékaře již ho mají a natáčí. Mám novou obvodní lékařku od minulého roku, a když mě přijímala, tak mě hned při druhé návštěvě natočila, takže člověk nemusí nikam dojíždět.
Když Váš lékař nemá přístroj na EKG, tak posílá na internu na EKG a též zkontrolovat sonem štítnou žlázu.
Víte, on se musí dopátrat něčeho nestandartního, proto ten odběr krve, aby měl důvod Vás poslat právě k tomu odborníkovi, který pomůže.
Vy máte ještě dětského lékaře, možná Vás zná od mala, trošku se mu svěřte, popovídejte.
.
Takový těžký pocit v končetinách a i po celém těle mívám, když usínám. A to i tehdy, když usínám tzv. za pochodu. Ospalost bych klidně připisovala růstu - náctiletí prostě potřebují spoustu odpočinku.
Já bych se víc bála toho upozornění na arytmii. Proto bych při příští kontrole u lékaře řekla, jestli by mi neudělal/neposlal EKG, klidně bych řekla, že je to proto, že mi to dělá starosti a tím mě uklidní. Spousta lékařů dělá takovéto jednoduché procedury jen z "psychologického" důvodu - protože si o to pacient řekl a uklidní ho to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.