Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou do Chorvatska?

Od: jarm® odpovědí: 23 změna:

Je sice ještě zima a před námi daňové prohlášení, ale proč už neuvažovat o létě. Příjemné zážitky z minulého léta mne evokují k myšlenkám kam letos na dovolenou. Ač mám nějaké ty roky, byla jsem předloni poprve u moře. V Chorvatsku na Krku. Vloni jsme byli znovu, v oblasti kolem Zadaru. Chtěla bych někde jižněji. Máte nějaké tipy. Jedná se mi o apartmán v soukromí, blízko pláže, s milými domácími. Dávám přednost absolutnímu soukromí co se týká kuchyně, balkonu a sociálního zařízení. Tak vzpomeňte už teď na svoji minulou dovolenou a dejte mi nějaký ten tip na přemýšlení, ať mohu surfovat mapou a dívat se na weby oblastí. Tak do toho - lidičky!*slunce**slunce**slunce*

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vykašlete se na Chorvatsko a zamiřte do Řecka... Přívětiví lidé a cenově to vyjde lépe než "kapitalistické Chorvatsko".

kytka*

Moje řeč Řecko je moje srdeční záležitost *slunce**ua*-každý rok 14 dní v Řecku mě postaví na nohy zase na tu dobu než jedu znovu . Je tam tolik míst,že je ani neprocestuji.*frajer*

Jsem na tom úplně stejně... jezdíme se ženou každý rok začátkem září na dva týdny. Pokaždé se snažíme jet jinam a je ještě tolik míst, která jsme neviděli. Předloni a rok předtím, když byly trošku lepší peníze jsme byli dokonce 2x... Poprvé poslední dvy týdny v červnu a podruhé první dva týdny v září... naprostá bomba...

kytka*
hodnocení

0x

Ahojky ,dcera jezdí na jih do Oriebič-Pelješac ,je to opravdu hodně na jihu ale už tam byli několikrát a moc se jim tam líbí .Jezdí do soukromí . Jakmile se mi ozve může ti napsat bližší,budeš-li mít zájem .Letos tam byla i jejich Sára ,moooooooc se ji tam líbilo-prvně u moře

Kam na dovolenou do Chorvatska?
hodnocení

Ahoj Kytko, já myslela, že Sára je Tvoje vnučka a to je krásný a velký pes. Škoda, že jsi tam nevepsale nějaký text, když už to umíš:)

Budu ráda, když budu mít z čeho vybírat a nakonec ta informace může užitečná i pro ostatní. Díky a přeji hezkou dobrou noc.*tuc*

ar*

To určitě každou ženu potěší když jí někdo řekne ,že si myslel že její dcera je její vnučka. Fakt gratuluji, říká se tomu "Fopá par excelance"

Jinak já jem byl loni na maltě a letos jedu znova potřebuji dodělat fasádu ještě na garáži.:)

hodnocení

Snad se Kytka neurazí, že dcera byla se Sárou - tak co z toho plyne? Já bývala na maltě 10 roků, tak teď někde k písku.

angiila*

již několikrát jsme s manželem navštívili OMIŠ je to krásná oblast.Nemohu se tou oblastí nabažit.Jedeme tam letos po 4 a moc se těšíme.Je tam spousta krámků,trhy,akce místních.Pláží blízko ubytování,lacino a milí lidé.Můžete i absolvovat vyjíždku lodí která je jedinečná a velice levná.Budete překvapena.

hodnocení

0x

Kemp Zaton u Zadaru je výborný, byl jsem tam 2x. Doporučuji též kemp Straško u Novalji na ostrově Pag - tam jsem byl dokonce 3x perfekní záliv s pláží.

hodnocení

Nemám zkušenosti s kempem. Preferuji spíš kamenné obydlí, ale podívám ve vyhledávači.

pu®
hodnocení

0x

Jarm, byli jsme v nádherné vilce v městečku Rogoznica, přímo u pláže (sešlo se ze schodů a byla jste tam), ale neumím si to moc představit ve vrcholné sezóně, nebyla tam zas tak velká pláž. My jsme se tam sice dostali po vlastní ose a prostě chodili od domku k domku, až jsme zakotvili, kde se nám líbilo, ale mrkněte sem: croatia.hr/... - tam je přehled spousty ubytování. Je fakt, že v tom městečku nic moc není, my jsme hledali vyloženě jen klid, "plácnout sebou na pláž"a v noci nerušeně spát, nic víc, takže jestli chcete i nějakou zábavu, asi by to chtělo trochu větší město. Jinak ale jih je dobrá vobla - jeli jsme v září a ještě od Karlobagu do Mastenice vítr, zima...a v Rogoznici náádherně. *slunce*

doplněno 16.01.10 22:18:

Stínu bylo dost, byly tam i stromky. O kus dál od "našeho"domečku byla dokonce i oblázková pláž (navezená). A z přístavu se pořádaly výlety (do národních parků - nebyly ale nejlevnější - jenže to nejsou nikde *nevi* ). Ještě jsme úplnou náhodou se tam setkali s jedním českým pánem, který tam měl rodinu a vlastní bungalovy - moc příjemný byl, jen k moři o něco dále - ale zase tam měli samostatné 4 chatičky za plotkem a při nich bazén - no, člověk sice nejede do Chorvatska k bazénu, ale chodili jsme kolem, a je to asi fajn navečer, když je horko, ale do moře už by člověk nešel, tam mít možnost udělat pár temp. Dokonce jsem si i vybavila jeho adresu, tady je: rogoznica.org/... . Tak snad něco vyberete a vydaří se *slunce*

hodnocení

Milá PU, jezdíme také v září. Hledáme přesně tento klid jak uvádíte. Nepotřebuji zábavu jen si někam vyjet se podívat. Nevydržím dlouho na sluníčku, ale klid potřebuji určitě. Jezdíme také po vlastní ose.

tachosh*
hodnocení

0x

Určitě mohu doporučit vesničku Dolać u města Primošten. Je to jedna z mála oblastí, které nejsou z protější strany kryty ostrovem, takže se tam dá najít i nějaká ta vlna. Je tam dost pláží, kde krom ván nebude více než 5 lidí. I přesto je tam dost možností ubytování. Já jsem měl třeba loni apartmán, s vlastním balkonem, koupelnou a kuchyní u vekmi příjemných lidí. Každý večer jsme s nimi poseděli, popovídali si a byli jsme příjemně pohoštěni. Za noc po nás chtěli 40euro za 4 lidi. měli jsme 2 místnosti s dvojpostelema. Tuto oblast můžu opravdu jen doporučit. Je to již třetí místo v Chorvatsku kde jsem byl, ale teď už nic lepšího hledat nemusím... letos jedu zase

lidus*
hodnocení

0x

Chorvatsko jsme navštívili 10x, nejlepší dovolené byly těsně po válce tam, prázdné kempy, žádní lidé-kemp Baška Voda na Makarské "plný" 8stanů a to naše skupina měla stany 3.Ostrov Murter-kemp Betina-nádhera.Ale vzhledem k tomu, že máme rádi volnost tak jsme preferovali stan, vzpomínáme na to po letech a s dovolenou v Egyptě(Šarm el Šejk, kde je sice krásné moře na potápění ty zážitky ze stanu v Chorvatsku nelze srovnat. V Chorvatsku navštivte národní rezervaci Krka-stojí za to, já už tehdy chodila o dvou fr.holích a Plitvická jezera sice krásná ale únavná pro mě i pro děti. Jeden rok v Chorvatsku na ostrově Hvar, apartmán byl krásný ale k moři schody. Přeji Vám krásnou dovolenou a děláte jen dobře když chcete na apartmán reference, cestovka vám naslibuje a pak zjistíte že je dům u silnice a podobně.

hodnocení

0x

Já bych jel do Španělska( Třeba Mallorca,Ibiza,Menorca) nebo lacinější,ale stejně krásná Costa Brava.Chorvatsko je přecpané Čechy,není nad to když si lehneš někde dál a neslyšíš český hádání,to je pak klid.

toireasa*

se Španělskem souhlasím, ale Costa Brava? nikdy! jsou daleko krásnější místa, ať už Sitges nebo pak jih, čím jižněji, tím lépe;)

hodnocení

0x

hlavně někam, kde není moc lidí, jinka si to tedy moc neužívám. Zajímavý jsou ostrovy, ne ty úplně profláknutý. Co třeba Murter . . . ;)

Jsem karavanista a vyjíždím zhruba 10 - 15x za rok. Moje zkušenost je taková, že dovolená (volno) je taková jakou si ji uděláme. Téměř neexistuje lokalita, kde nenajdu něco pozitivního - jak říkám, záleží to na mě. Pro inspirace se podívejte na fotky třeba zde.

limetka*
hodnocení

0x

Pu mne přivedla na milé vzpomínání na okolí Rogoznice - ještě klidnější než Rogoznice, kde je přece jen dost lidí, je vesnička Rogoznicko Zečevo, ale záleží na tom, co přesně hledáte - ze Zečeva je to k moři asi 400 -500 m a jsou to spíš kamenitá místa nebo betonová mola, v moři velmi živo na šnorchlování (dokonce jsem viděla i rejnoka, murénu, velkou chobotnici a dvě medúzky) asi i proto, že to byl dříve vojenský prostor - klid je tam absolutní, není ani obchod - jezdí tam pojízdná prodejna a do Rogo- na zmrzlinku je to asi 2 km. Je tam náááádherně a už teď se začínám těšit*slunce*na léto.

kermo
hodnocení

0x

Zdravím, uz nekolik let jezdime do Medulinu, je to na samem cipu Istrie, mame male dite a je to tam pro nej moc dobre - pisecna plaz s pozvolnym vstupem do more (asi 200m stale voda po kolena) a ubytovani pokazdy najdeme levne na webu Ubytování v Chorv/... a musim rict, ze jsme fakt spokojeni. V okoli je moznost i vyletu do Puly nebo Rovinje, nebo jizda na konich (nase mala miluje). Tak si to uzijte vsichni

toireasa*
hodnocení

0x

Krk je krásnej, ale taková Dalmácie, to je teprve něco. Nádhera, já byla před lety v městečku "Tisno" - opravdu nádhera. Je tam jak možnost kempu, tak spousta ubytování v privátu - konkrétní nemám, protože je to už pár let zpátky, co jsem tam byla, ale na internetu určitě najdete. :)

hodnocení

0x

Zkuste se ještě podívat na tento web.: chorvatsko.cz/...

maja200*
hodnocení

0x

Ahoj, také jsme byli na Krku i kolem Zadaru a bylo tam krásně. Minulý rok jsme však navšívili pirátské městečko Omiš. Je 20 km jižně od Splitu.Krásné pláže, čiré moře,pirátské pevnosti,pirátské výlety lodí na ostrov Brač.Večery v omiši byly též krásné ,o zábavu není nouze- procházky historickým centrem a úzkými uličkami,dalmánské restaurace, folklórní představení aj.

Nezapomenutelná dovolená,pro mě není krásnější místo v chorvatsku*slunce*

Kam na dovolenou do Chorvatska? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]