Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit s jednou docela komplikovanou věcí a je vidět, že jsem i docela zoufalá, když kvůli tomuhle píšu sem :D. Začala jsem se bavit s jedním klukem, se kterým jsem si strašně moc blízká, je s ním sranda a vždy mě rozveselí. Věřím mu ve všem. Problém je v tom, že mně je 14 a jemu bude v listopadu 19. Já si uvědomuju, že je to docela velký věkový rozdíl, ale nic s ním nemám, ani nemám v plánu mít (navíc on není žádný *s prominutím* hajzl, jako hodně dnešních kluků, prostě je dobromyslný a tím jsem si jistá). Problém je v tom, že jsem se do něj zamilovala a strčila bych za něj ruku do ohně. Poradíte mi, co s tím mám dělat? Rozhodně ho nechci nechat jít, strašně mi na něm záleží, ale vždycky, když jsme spolu a jdem kolem známých (starších lidí), tak se koukají divně a tím pohledem ať si dávám pozor. Jak bych měla postupovat, když jsem do něj šíleně zamilovaná? Navíc nevím, jestli to je oboustranné. Jak se k němu chovat? Mám počkat, až nám oboum bude víc let, nebo máme zůstat kamarádi? Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den. Zůstaňte kamarádi a časem se to nějak vyvrbí. Vy jste pro něho mladá, může Vás brát ještě jako dítě. Proto se k němu chovejte přátelsky, ať si to kamarádství zbytečně nepokazíte něčím, co on může vnímat úplně jinak. Držte své city na uzdě, ať ho od sebe neodradíte. I kamarádství je faj a čas ukáže, zda k sobě patříte právě vy dva.
zvlastni, uplne totoznou vec jsem prozil, kdyz mi bylo kolem 20ti. bylo nam spolu fajn, vedel jsem, ze ke mne vzhlizi a ze se ji moc libim, ona mne taky. rozdil byl nejspis v tom, ze ona chtela vic nez jen kamaradstvi. takze v den jejich 15tin jsme spolu zacali chodit. bylo to krasny a takovy zvlastni (nezny a nevinny a pritom plny vasni) musim rict, ze jsem se k ni vzdy choval jako gentleman. a to pro ni bylo moc fajn, protoze se nemusela niceho bat (co se tyce postele). pokud je on take takovy, budte rada a vdecna, ze vase prvni intimni zazitky mohou probehnout s nekym, kdo ma rozum v hlave a bude k vam pristupovat tak, jak by se k zene melo. takovych totiz moc neni, tak si toho vazte a neceho vic nez kamaradstvi se nebojte. myslim si totiz, ze on na to ceka a nemyslim to nijak zle. drzim palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.