Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký věkový rozdíl

Od: odet odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit s jednou docela komplikovanou věcí a je vidět, že jsem i docela zoufalá, když kvůli tomuhle píšu sem :D. Začala jsem se bavit s jedním klukem, se kterým jsem si strašně moc blízká, je s ním sranda a vždy mě rozveselí. Věřím mu ve všem. Problém je v tom, že mně je 14 a jemu bude v listopadu 19. Já si uvědomuju, že je to docela velký věkový rozdíl, ale nic s ním nemám, ani nemám v plánu mít (navíc on není žádný *s prominutím* hajzl, jako hodně dnešních kluků, prostě je dobromyslný a tím jsem si jistá). Problém je v tom, že jsem se do něj zamilovala a strčila bych za něj ruku do ohně. Poradíte mi, co s tím mám dělat? Rozhodně ho nechci nechat jít, strašně mi na něm záleží, ale vždycky, když jsme spolu a jdem kolem známých (starších lidí), tak se koukají divně a tím pohledem ať si dávám pozor. Jak bych měla postupovat, když jsem do něj šíleně zamilovaná? Navíc nevím, jestli to je oboustranné. Jak se k němu chovat? Mám počkat, až nám oboum bude víc let, nebo máme zůstat kamarádi? Děkuji předem za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Zůstaňte kamarádi a časem se to nějak vyvrbí. Vy jste pro něho mladá, může Vás brát ještě jako dítě. Proto se k němu chovejte přátelsky, ať si to kamarádství zbytečně nepokazíte něčím, co on může vnímat úplně jinak. Držte své city na uzdě, ať ho od sebe neodradíte. I kamarádství je faj a čas ukáže, zda k sobě patříte právě vy dva.

olinl
hodnocení

3x
Znám dívku ve tvém věku, ale chová se jako devatenáctiletá (přirovnání k tvému kamarádovi + je vyspělejší než její vrstevnice). Bohužel/bohudík jí život naučil se od raného dětství o sebe postarat (a nejen o sebe). Jestli cítíš, že mu nejsi lhostejná, můžeš mu například říct něco ve smyslu, že je ti sympatický a vždy ho ráda vidíš. Vím, že tyhle věci se těžko říkají, ale když by si za něj strčila ruku do ohně, proč mu to nesdělit. Tím nic nezkazíš. Otázkou ještě je, co na to říkají tvoji rodiče, pokud o kamarádovi vědí. V případě, že by jste začali spolu chodit, tak nejlepší by bylo říci (pro uklidnění) rodičům, jak ho ty vnímáš a časem ho rodičům představit, co na něj říkají.

chachn
hodnocení

3x

zvlastni, uplne totoznou vec jsem prozil, kdyz mi bylo kolem 20ti. bylo nam spolu fajn, vedel jsem, ze ke mne vzhlizi a ze se ji moc libim, ona mne taky. rozdil byl nejspis v tom, ze ona chtela vic nez jen kamaradstvi. takze v den jejich 15tin jsme spolu zacali chodit. bylo to krasny a takovy zvlastni (nezny a nevinny a pritom plny vasni) musim rict, ze jsem se k ni vzdy choval jako gentleman. a to pro ni bylo moc fajn, protoze se nemusela niceho bat (co se tyce postele). pokud je on take takovy, budte rada a vdecna, ze vase prvni intimni zazitky mohou probehnout s nekym, kdo ma rozum v hlave a bude k vam pristupovat tak, jak by se k zene melo. takovych totiz moc neni, tak si toho vazte a neceho vic nez kamaradstvi se nebojte. myslim si totiz, ze on na to ceka a nemyslim to nijak zle. drzim palce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]