Nejste přihlášen/a.
Měla jsem na brigádě podobný problém (taky v kantýně). Celý měsíc se tam na mě usmíval jeden kluk, ale ani jeden jsme nenašli dost odvahy na něco víc, než jen pozdrav...a do dneška mě to mrzí. Vůbec bych se na kluka nezlobila, kdyby mě oslovil třeba jen s tím, jak se dnes mám nebo jak mi to v té práci jde...prostě nic extra. Jestli to není nějaká nafrněná holka, tak ti určitě normálně odpoví a potom už je jednoduchý ten hovor rozvinout dál...a když ne, tak aspoň víš, že jsi o nic zajímavýho nepřišel. A lidi kolem...ze svý zkušenosti vím, že jsou už tak nevšímavý, že tohle vůbec nevnímají, takže toho bych se opravdu nebála. Hlavně se pokus to nějak překonat a jakkoliv ji oslovit...mohla by být velká škoda to nezkusit. Hodně štěstí
Tak osmkrát do týdne se tu řeší dotaz typu: Jak jí/ho najít na facebooku, když o ní nic nevím a odpovědi nás starších a pokročilých jsou v duchu: Nemáš pusu? Pozvi ji na procházku...
No a teď je tu konečně dotaz kluka, který uvažuje a jedná jako my... A odpověď? Překvapivě naprosto v rozporu s úvodem - verbální projev (myšleno mluvený) není jediný, co můžeš použít. Jestli se na tebe usmívá, nejsi jí nesympatický. Komunikační bariéra je blbá věc, zvlášť pokud je člověk pod stresem, může to skončit jako v tom vtipu výš. Pokud je dost času, dá se na to jít oklikou, ale u pokladny si to nedovedu moc představit. Co jí takhle něco zkusit napsat na lístek a předat spolu s telefonním číslem? (Samozřejmě ne úplně mlčky jako ryba, ale úsměv a čtyři, pět slov by jako minimum pro první kontakt mohlo stačit)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.