Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osloveni neznáme dívky

Od: phill odpovědí: 11 změna:
Dobrý den ,chtěl bych poprosit o radu zkušenější.
V jedné firmě teď přes léto chodím na brigádu ,v kantyne na pokladně tam je je také jedna dívka na brigádě.Když k ni chodím platit tak se na sebe neustále pousmivame,já se pousmivam ze se mi líbí,z jejích reakci si myslím ze ji nepřijdu odpudivy nebo tak.
Můj problém je vůbec nevím jak ji oslovit ,případně něco navrhnout ,možná ze jsem stydlivy ale na takhle veřejném miste kde se pohybují i ostatní lidé mě to znervózňuje ,navíc ji vůbec neznám.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

57485
hodnocení

7x

Měla jsem na brigádě podobný problém (taky v kantýně). Celý měsíc se tam na mě usmíval jeden kluk, ale ani jeden jsme nenašli dost odvahy na něco víc, než jen pozdrav...a do dneška mě to mrzí. Vůbec bych se na kluka nezlobila, kdyby mě oslovil třeba jen s tím, jak se dnes mám nebo jak mi to v té práci jde...prostě nic extra. Jestli to není nějaká nafrněná holka, tak ti určitě normálně odpoví a potom už je jednoduchý ten hovor rozvinout dál...a když ne, tak aspoň víš, že jsi o nic zajímavýho nepřišel. A lidi kolem...ze svý zkušenosti vím, že jsou už tak nevšímavý, že tohle vůbec nevnímají, takže toho bych se opravdu nebála. Hlavně se pokus to nějak překonat a jakkoliv ji oslovit...mohla by být velká škoda to nezkusit. Hodně štěstí :)

phill
hodnocení

Děkuji za odpověď ,dam vědět jak jsem dopadl. Zitra nebo pak už snad nikdy

pep*
hodnocení

1x

Celý den není na pokladně,také jde domů,vystihnout to a počkat si na ní, prohodit pár slov a budeš hned vědět na čem jsi.Buď bude mít zájem nebo ne. Hlavně něco zkusit.

hans*
hodnocení

1x
Slečno nemáte nějaký provázek,ona a proč,no chtěl bych navázat známost
hans*
Nebo, slečno chtěl bych se s vámi vyspat

Nebo se zeptat : Slečno, znáte Shakespeara?

barbakan*
hodnocení

0x

Odpovím ti humorem:

vernon
Starý, ale dobrý!

hodnocení

0x

Tak osmkrát do týdne se tu řeší dotaz typu: Jak jí/ho najít na facebooku, když o ní nic nevím a odpovědi nás starších a pokročilých jsou v duchu: Nemáš pusu? Pozvi ji na procházku...

No a teď je tu konečně dotaz kluka, který uvažuje a jedná jako my... A odpověď? Překvapivě naprosto v rozporu s úvodem - verbální projev (myšleno mluvený) není jediný, co můžeš použít. Jestli se na tebe usmívá, nejsi jí nesympatický. Komunikační bariéra je blbá věc, zvlášť pokud je člověk pod stresem, může to skončit jako v tom vtipu výš. Pokud je dost času, dá se na to jít oklikou, ale u pokladny si to nedovedu moc představit. Co jí takhle něco zkusit napsat na lístek a předat spolu s telefonním číslem? (Samozřejmě ne úplně mlčky jako ryba, ale úsměv a čtyři, pět slov by jako minimum pro první kontakt mohlo stačit)

jezevec*
hodnocení

0x

Možností je víc...

LIGHT : Nemáte drobný na kafe? Můžete mi rozměnit? Jé, děkuju, tak to já Vám koupím taky jedno...

NORMAL : Usměj se ještě jednou, fakt ti to sluší a vždycky mi to prozáří celej den!

HARDCORE : Víš jak se chytají kamzíci? Ne? Takhle! Úplně stejně, jako kozy...

Tak si vyber :)

Všechny tři jsou leda tak na pěst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]