Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze koupit šuměnky?

Od: jip* odpovědí: 5 změna:
Zatím jsem je nikde neobjevila.
Kde v Praze koupit šuměnky?
Kde v Praze koupit šuměnky? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Ostravě, v Hrušce je mají. Dokonce mě upozornil vnuk, že mají i Vitacit. :)

doplněno 31.07.18 11:05:

Já si myslím, že Hruška je všude, se stejným zásobováním. Schválně, řekněte prodavačce u vás. Vsadím se, že je šumáky mají. ;)

ben®

babkazov - a pro ty šuměnky by to šlo vyrazit třeba Pendolinem (Praha - Ostrava) .

hodnocení

0x

Mívají je v COOPu - v Praze není, ale kolem Prahy jsou ty obchody i relativně blízko - tedy podle toho, kde bydlíte.

doplněno 31.07.18 11:17:

@babkazov - Ne, Hruška není všude - v Praze vůbec ne, zas jen v okolních "vsích".

@jip - Tohle jsou stránky prodejce pechan.cz/...

Bohužel jde o velkobchod a tedy balení 50 kusů. Ale třeba by prozradili, jestli nedodávají do některých pražských obchodů

jabraka*
hodnocení

0x

Šuměnky lze i nahradit.Vyzkoušejte: Lžičku kyseliny citronové(nebo citronovou šťávu "citronek") a půl lžičky jedlé sody "bikarbona"a lžičku cukru.Do 3dcl vody

Mnohem lepší je koupit vLídlu doplněk stravy -OPTISANO v tubě 20 šumivých tablet vitaminovaných.Podle barvy jsou s obsahem hořčíku,nebo vápníku + multivitamíny,nebo vit.C asi 6 druhů za velmi přijatelnou cenu.Tableta do 3 dcstudené vody.

jip*
hodnocení

0x

Děkuji všem, pro mne bude nejlepší ten COOP - prodejny Hrušky u nás nejsou, objednávání má vysoký poplatek za dopravu. Zkusím sama ze zvědavosti i tu sodu s kyselinou citronovou, ale asi to nebude mít správnou chuť. Ještě jednou děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]