Nejste přihlášen/a.
Cca před půl rokem jsem se rozešel s přítelkyní (rozchod jsem chtěl já). Po rozchodu na tom byla přítelkyně docela špatně, byla to naše první láska. Netrvalo ale dlouho (cca 2 měsíce) a zamilovala se do jiného. Nebyl to ale nikdo neznámý, znali se už asi rok a on o ní jevil velký zájem. Oba jsme si věřili na 100%, vím že by s ním nic neměla. Celou dobu mi tvrdila, že je na vztah divnej, že je to i docela deb*l atd. Avšak poslední týdny před rozchodem, kdy jsme to mezi sebou měli už špatné, se po každé hádce rozhodla jít s ním ven. Navíc za mými zády, vždycky mi to oznámila třeba až týden potom. No a jak jsem již psal, netrvalo dlouho a setkali se někde na party, kde se do něj zamilovala. Ale už na začátku vztahu mi pořád psala, že to nebude dlouho trvat a rozejdou se, že už ted jí leze na nervy a dokonce se už jednou rozešli, protože šel bez jejího vědomí na rande s jinou. Nepíšu proto, že bych se k ní chtěl vrátit, ale něco mezi náma bylo a není mi lhostejná. Přeju jí jen to nejlepší a aby si našla někoho, s kým bude opravdu štastná. Jaká je podle vás pravděpodobnost, že jim to vydrží? Stále si totiž myslím, že do vztahu šla jenom proto, jak jí rozchod zdrtil a potřebovala oporu, někoho, kdo jí v noci obejme a dá pusu na dobrou noc. Díky za názory.
Vy i my si můžeme myslet cokoliv. Je to jen jejich věc a její život. Zda jim vztah vydrží nebo ne, je na nich. Ale pokud se ptáte na názor, já z Vašeho psaní nemám dojem, že šla do vztahu jenom proto, že ji rozchod s Vámi zdrtil. Píšete, že se zamilovala a vyhledávala ho ještě než jste se rozešli. Zkrátka Vy jste minulost a ona si žije dál svým životem a bez Vás. I kdyby jí tento vztah nevyšel, vyjde ji jiný. To už záleží jen na ní, jakého partnera si vybere. Ale je od Vás pěkné, že ji přejete jen to nejlepší!
Já jsem starší kus a jen koukám, co dnes mladí řeší. Je to vaše bývalá přítelkyně? Tak jí popřejte zdar a starejte se sám o sebe, ne? Je to její život, tak ať si ho zařídí podle sebe a vy si zařiďte svůj. Já jsem z toho celá zmatená, jak ti dnešní mladí pořád cosi řeší a nedokážou rázně utnout to, co už se jich netýká. Všechno se jaksi rozmělňuje, pořád se dokola omílají hovadiny a skutek utek. Nedávno jsem padala, když od kamošky syn utěšoval svoji bejvalku, která se rozešla asi se třetím od jejich rozchodu. Vám to připadne normální, pořád se máchat ve starých sračkách?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.