Nejste přihlášen/a.
Než začnete hleda psychiatra a antidepresiva, naučte samu sebe ovládat. Když přijdou takové myšlenky, přestaňte se v nich patlat a rozvádět je. Naučte se prostě myslet na něco jiného. Na něco, na co se těšíte, co budete dělat, co musíte nakoupit, co chcete uvařit na večeři. Žádné sny, ale normální život. Řešte normální povinnosti a postupy. Úplně klidně třeba, jak uvaříte guláš nebo ptáčky. A když to je málo, začněte pracovat fyzicky myslete pouze na to, co děláte. Já třeba, když je mi smutno nebo zuřím, napustím kyblík vody a očistím okna. Blbost? Je to blbost, ale mi to pomáhá.
Včera nějaká ženská, na kterou jsem neviděla, brečela do telefonu a křičela: "Ale co když se něco stane?!" A něco a něco a znovu: "Co když se něco stane?!" Měla plný nos, potahovala a řvala. Šílené! Nikdy nedovolte emocím, aby vás takhle zdevastovaly. Naučte se srovnávat a řešit, co život přináší. Seďte na pr*eli a nechoďte problémům naproti. Řešte to, co je. A nezapoměňte se dívat, co je okolo hezkého, co potěší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.