Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotni pobyt

Od: ladicek odpovědí: 6 změna:

muze urolog (praktický lékař) napsat na opakujici se problemy s mocovymi cestamy a zanety odzravny pobyt nebo treba lazne? ma to smysl? nebo je to hloupost? co muze udelat vic kdyz vysledky jsou dobre ale preci mam jeste nejaky maly problemy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Nejznámější lázně na urologické nemoci jsou Mariánské Lázně.

Pokud byste nemohl dostat komplexní pobyt a léčbu, také si můžete zaplatit vše jako samoplátce a nebo je něco mezi tím tzv. PLP - příspěvková lázeňská péče.

Vše se dozvíte u svého obvodního lékaře a též u svého urologa.

Nebojte se toho, něco může vyjít. Ptejte se u obou.

Vždy je potřeba vyjádření odborného lékaře, ale jak správně píšete, začít musíte u obvodního, ten vystaví návrh.

doplněno 30.07.18 13:39:

Třeba vedlejší lázně mají tuto informaci: www.franzensbad.c/...

hodnocení

0x

To záleží na tom, co máte za problémy - a to ví jen váš lékař. Ptejte se jeho.

hodnocení

0x

Záněty močového měchýře jsou projevem špatné imunity. Ten, kdo bere kortikoidy a tedy s jeho imunitou je manipulováno, má tento problém častěji. ;) Ale lázně? Parádní dovolená téměř zdarma.

ladicek
hodnocení

takze mam zkusit se zeptat lekare? aby me nevyhodil ze jsem nejaky blazen.

Proč by vás vyhazoval? Vy tomu nemusíte rozumět, proto se ptáte - nanejvýš se dozvíte, že "na pojišťovnu" to možné není.

hodnocení

0x

Dobrý den,

záleží,jak je Váš lékař vstřícný Vám lázně napsat. Ptejte se přímo jeho. Já chtěla do lázní Jeseník s psychikou,protože tam se na psychiku specializují a měla bych po hospitalizacích v PL nárok a stejně mi to dr.neschválila,že to prý nejde. Podle mě to jde,dost lidí,co znám,tam byli a pomohlo jim to,ale asi se to dr.nechtělo vyřizovat. Takže hodně záleží na Vašem urologovi a jeho ochotě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]