Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, když něco kupuju od někoho ze zahraničí a platím Paypalem, jestli mám nějaké záruky? Nejedná se o nákup na eBay, ale jinde. Dá se něco dělat, kdyby zboží třeba nepřicházelo? Díky
Ano - nahlásit PayPalu - ´reklamovat´ dodání zboží...
doplněno 28.11.12 16:52:Jistotu nemáš asi nikdy a s ničím - ale žádné zvláštní stížnosti na PayPal jsem nezaznamenal...
Druhé otázce nerozumím - jakou škodu, kým/čím vznikla,kdy/kde, za kolik? PayPal neručí za žádné škody, jen může, případně, anulovat platbu (např. v případě, že kupující si stěžuje na nedodání zboží a prodejce není jeho odeslání schopen doložit)...
doplněno 28.11.12 17:00:To Fino97: Pokud jde o anulování platby za nedodané zboží (pokud to mysíš tím "okradení lidé"), pak nemá limit ("maximální hodnotu") a PayPal si s "dlužníkem" nic nevyřizuje - prostě jen převede částku z účtu prodejce zpět na účet kupujícího...
A nevíš, zda-li mám pak jistotu, že peníze dostanu zpět? A případně do jaké částky lze nahradit škodu.
S timto u paypalu nikdy problem nebyl.co jsem slysel lidi,co byli okradeni,tak paypal vzdy bez problemu vracel...jak si to vyridil s dluznikem,to je jina vec...Maximalni hodnotu neznam,ale asi bude uvedena v podminkach...
doplněno 28.11.12 17:02:Vazne?to se divim,ze paypal jeste existuje...na druhou stranu,s temi poplatky...no,aspon sem o neco moudrejsi..diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.