Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak u srdce alkohol nebo páteř?

Od: jahoda odpovědí: 9 změna:
Ahoj cely den mam takovy jemny tlak na hrudi u leveho prsa nekde zhruba uprostred nebo lehce nahoru nedokazu to poradne popsat...a mam strach jestli je to od srce nebo jen od patere...je mozne ze je to od alkoholu? Byli jsme tyden s kamaradami na dovolene a doslova jsme ten tyden propili ( nepanakuji jen cola a rum ale veelke mnozstvi ) a nebo od patere? Mam syna ktery ma 9kg a nosim ho dost na rukou hlavne na te leve strane tak jesrli to neni od toho..jine priznaky niceho nemam je mi fajn jim, nezvracim potim se ale protoze jsou tedka tyhle obri vedra...opravdu jen ten lehky tlak..srdce myslim taky tepe normalne..ne nejak zrychlene..co myslite? Nezazil jste to nekdo?
zámek
ladinpraha uzavřel tuto otázku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Alkohol bych vyloučil, i když od něj někdy bývá hodně zle. Ale to jsou úplně jiné pocity ;). Od páteře dokáže bolet téměř cokoliv. Váš pocit může být od namožení (nošení syna), ale podle místa, kde Vás bolí nelze laicky vyloučit ani problém se srdcem. Jestli tepe normálně bez kardiografu sama nepoznáte. Vlastní zkušenost nemám (taky nemusím mít všecko), ale pokud vím, srdce nebolí jen trochu. Kdyby nebyl pátek večer, doporučil bych návštěvu doktora. Takhle jí doporučuju v pondělí, pokud se to nezlepší. V případě, že by se to naopak zhoršovalo, tak samozřejmě pohotovost.

S tím pitím na festivalu bych to asi moc nepřeháněl.

hodnocení

1x

Možná vám pomůže tento článek:

mojezdravi.cz/...
ere-nemusi-byt-infarkt-2191.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z
-internetu

Ale - je pátek večer. A taky jsou děsná vedra. Za mě: dbala bych na pitný režim (nealko ;)), klidový režim - ve všech směrech. Při zhoršení bych šla k lékaři bez ohledu na to, že je víkend. V neděli večer uvidíte. V případě přetrvávavících nebo zhoršujících se potíží nic nezkazíte návštěvou lékaře.

hodnocení

1x

@jahoda - me zitra ceka festival a hodlam pit

Proti alkoholu nic nemám - ale nebylo by rozumnější jeden víkend vynechat, než vás uvidí doktor?

jahoda
hodnocení

Jeste jsem taky zapomela napsat ze me zitra ceka festival a hodlam pit..ale nerada bych aby me vynesli nozickama napred :D

Mám dojem, že alkohol v létě se nedoporučuje, tak si dejte radši pauzu, nebo velmi střídmě

hodnocení

0x
Hmmm...Věštecká koule,kde tě mám?
---
Mladá paní,nejsme lékaři a i kdyby,Vás tady na fyzické prozkoumání nemáme.
Budeme hádat...
Páteř,srdce,páteř,srdce *nevi*
---
S prominutím,celý týden jste chlastala jako divá,denní teploty stoupají nad třicítku.
Myslím si,že Vaše srdce volá o pomoc.
A zítra chcete pokračovat?
Vaše zdraví,Váš život.
P.S.Chudák dítě *zed*

Proč chudák dítě? Protože děláte všechno proto, aby zůstalo na světě samo.

jahoda
hodnocení

no to sou kecy vy jste semnou 24h.denne..boze muj..musite mit hodne nudnej zivot je mi vas lito
jahoda
hodnocení

A to si predstavte ze mam deti 2..a jejeeeeje co...starejte se o sebe a pokud nemate kamarady se kteryma obcas popijete a zazijete suoer mejdan..tak to mate zivot na ho... a polud mate deti a neumite je nekde nechat a jit ae bavit a jste jejich otrok..ojoj jeste horsi..hezky vecer..a caaau

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]