Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neobvyklý výlet po Praze+příjemná hospoda 4?

Od: lenina* odpovědí: 7 změna:

Ahoj poradil byste mi někdo, nejaky hezky nebo zajimavy misto v Praze- treba Zizkov nebo Vysehrad, tam nekde, kde neni tolik turistu, kde je neco, co by jinymu prislo ne uplne zajimavy, ale ma to nejakou duchovni, nebo historickou hodnotu?

napr. nejaky dum, zapadly kostel, hezke misto, kde se da sednout, nebo zkratka neco co vam prijde zajimave.

A jeste jeden dotaz. Existuje v techto mistech taky nejaka hospoda, takova jeste klasicka? Tak jako driv byvaly 4skupina(nemyslim zaplivana herna nebo nonstopka) , neco, kde se clovek citi uvolnene, jako třeba vesnické hospudky a kde to neni tzv. snobarna.

Je to muj prvni vylet do Prahy a chceme ho udelat pohodove, bez tech klasickych atraktivnich cilu tak budu rada za kazdy napad. :) Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neklasicky - co třeba zkusit vybírat tady atlasceska.cz/...

Jen s těmi hospodami to bude horší - mění se to rychle a kde je dnes výčep, je zítra Vietnamec. Nejlepší je nahlížet do bočních ulic mimo centrum.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zajděte si na Vítkov do parku s výhledem na Prahu a potom dolů po "Koněvce" do hospody U Vystřelenýho oka (legendární žižkovská pivnice). Zdravím!

doplněno 27.07.18 09:24:

still10k - to jsem nevěděl. No, ale snad večer už je na stavbě klid.

still10k*

Zrovna včera jsem šel okolo Vystřelenýho oka. Je to tam kompletně rozkopané, opravují tam silnici s chodníkama a před Vystř. okem jsou naskládané staré obrubníky. Mají sice otevřeno, ale všude bordel a prach ze stavby. Leze se tam podél stěny přes rozbitý chodník *sok*

A bude to až někdy do prosince. Ostatně Žižkov bych zas až tak nedoporučovala *afro*

still10k*

ad doplněno 27.07.18 09:24: Večer je tam už klid, to je fakt. Ale ta přístupová cesta k hospodě je hrozná. Viděl jsem jak tam tahají nějakou osvětlovací techniku, asi tam o víkendu něco hrajou. A docela jsem je litoval, museli zaparkovat až nahoře u tunelu a tahali to všechno na rameni přes tu stavbu.

http://www.uvoka.cz/

hodnocení

0x
Na Vyšehradu jsou různé hospůdky. Cestou potkáte. Je to tam pěkný, tak si to užijte. Žižkov také nedoporučuji. To už jsou lepší Vinohrady, Praha 2 a hospoda U Regenta. Dobře tam vaří.

lenina*
hodnocení

Dekuju za tip, pritel prave chtel Zizkov, ze tam kdysi driv byl. Ale dnes je to jinak, tak zmenime plan :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]